0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün evrakları teslim ettim. Bilirkişinin telefonu incelemesi için sizi arayacağız dediler. İşlemler dört ayı buluyormuş. Bakalım hayırlısı artık...
Hukuk mücadelenizde başarılar diliyorum. Umarım yeni telefon vermek zorunda kalırlar.
Abi peki bilirkisi telefonu incelediginde telefona el koyuyorlarmi yoksa sende kalmaya devam edecekmi?
Başvurumu yaptım şuan telefon bende. Bilirkişi incelemezi tahminin kurul toplandığında olur yada birgün beni ararlar aynı gün bilirkişi inceler. El koyacaklarını sanmıyorum. Mesuliyet almak istemezler.
Bilirkişiye evrak ulaşır cihazı incelemek için sizi çağırırlar ve gerekli rapor tutulur daha sonra size bilgi verilir (%90 iade) bu ücrette satıcı firmadan çekilir.Yeni kanunlarla tüketici eziklikten biraz olsun kurtulmuş durumda bizde nişanlımın aldığı kahvaltı takımını darbeli olduğu için iade etmek istedik almadılar şuan tüketici heyetinde sonucu bekliyoruz..
hadi hayırlısı inşallah tez zamanda çözülür olay.bende mayıs ayında banka dosya masrafı için thh başvurdum evraklar eksiksiz şekilde ama hala bir haber gelmedi. bu konu hakkında bilgisi olan arkadaş varmı nasıl takip ederiz dosyayı?
Sikayet etmek icin neler gerekiyor benim ipadim serviste zarar gordu ve kabul etmediler biz yapmadik dediler bana ordaki eleman fotograflarini cek faturayi servis kagitlarini ver yeterli dedi