0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla konunun en basindan beri hic ugraşmayin cizikle falan birakin kalsin ne işiniz var cizikle diycektim
en güzeli sat kurtul
Ciziksiz olani alsin
28500 e 7 hasarlı bazıları mini bazıları agır birkaç yeri boyalı tamponları degişmiş birtane bulunur yaaa daha nekadar temiz olcak
Aynen komple boyali tertemiz bulunur nolcaki fabrikadada boyuyolar ne fark eder
boyasiz arabami olur illaki boyali olcak agir kazasi olmicak tamponlar kaput camlar degisse yeter
Opelin sasesi yamulmuyormuş yamulsada şaseci osman abi var eskisinden iyi yapiyor fark etmez opelin her turlusu para eder
OgünKızacak birşey yok neden kızıyorsun ki?Ne güzel konuşuyoruz.
yok abi niye kizayim ki farkli bir pencereden baktim araci deneme yanilma yoluyla tanimakda zevkli olabilir diye ben dedim.yoksa uzun uzun konusuruz olmadi bulusma yapariz sorunu kokunden cozeriz.gider cizikleri kapatiriz isimiz bu.Mehmet ali abinin jantlari nasil hallettikse cizikde hallederiz
Çizik kapatma konusunda tecrübene şahidim.Ankara da birinin çizikleri olmuş,gördüm,öyle kapanmış ki dersin orijinal.Kaportayı çizdirmek araçlarda en çok görülen durum aslında çok ta kafaya takılacak şey değil.
Ayşegül hanım,Diyorum ki bana tacizci gözü ile bakıyor iseniz. Bir bayan olarak haklı olabilirsiniz bazı konularda mutlaka imtina etmelisiniz.Ben baştaki teklifim için sizden özür diliyorum.Ancak aklıma farklı fikir geldi;İzmir e geldigimde siz aracınızı bir alış veriş merkezinin otoparkına bırakın sonrada forum üzerinden mesaj ile nerede oldugunu söyleyiniz.Sonrasında ben aracınızı inceler ve yine forum üzerinden size bilgi veririm.Sonuçta beni arkadaşlar bilirler Toyota fabrikasında boyahanede çalışıyorum.Kendinize iyi davranınız.