0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Niye işlemi yapan arkadaşı dusunuyorsunuz ki?Şikayet edin gitsin. Neticede ortada bir kusur var
Kayseri mantığı çocuğa bir zarar gelsin istemedim açıkçası ancak ön göğüsteki çatlak kırılacak şekilde ilerliyor.
Direk işlemi yapan çocuğa yüklenmeyecek şekilde üstlerine bu konuyu iletin bence Mustafa Bey. Sonuçta servis kusuru.
Çok geçmiş olsun. İtinalı düşünmeniz de güzel bence. En başta çalışanından kurumun kendisi sorumludur. Düzeltici önlemleri almak da kurumun sorumluluğundadır. Eğitsel faaliyet de bunlardan biridir. Muhtemelen montajda bir nokta iyi oturmadı ve parçayı kastırdı. Beklemeden demontaj ve bölgenin onarımı sonrası montaj iyi olur. Aksi halde sorun dediğiniz gibi büyür. Ayrıca başkalarının da benzer sorunlar ile yüz yüze kalma olasılığı yükselir. Barışçıl bir görüşme bence iyi olabilir servis yetkilisi ile.
38900 km Kayseri'de ki Toyota Servisine aracıma 40.000km bakımı yaptırdım. Bu arada araca zarar vermesinler diye kimseye taktıramadığım sony xplod teybimide serviste taktırmak istedim. Teyip takıldı ancak bir kaç hafta içerisinde saat göstergesinin sağ alt çaprazından çatladığını gördüm. Şikayet edecektim ancak işlemi yapan arkadaşın zarar göreceğini düşünerek ses çıkarmadım ve şu an araç 45.000km de. çatlak ise köşeden kırılmaya doğru ilerliyor. Sizce ne yapmalıyım? Servisin yükümlülükleri nelerdir? Saygılar.
Aracı almadab yapacaktınız bu ısı.Bu vakıtten sonra kabul etmezler.
Aracı almadab yapacaktınız bu ısı.Bu vakıtten sonra kabul etmezler.Benım 2004 sol hb nın de cızmıslerdı.Ben aracı almadan soyledım.kabul ettıler degıstıler.