0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aslında sıfır araç almak aklımda yoktu eşimin gazına gelip sıfır aldım..Haa arabamdan memnunum hiçbir sıkıntı duymuyorum bu konuda.Sonuçta 2005 yılından beri babamın 1991 Corollasına binerim bu yüzden markaya güvenimde de bir sıkıntı yok..Sadece premium almadığım için pişmanım hepsi bu..Mesela benim adanadaki satış elemanım da F1 vites kollarının sadece dizellerde bulunduğunu ve haftaya benzinli modelin geleceğini ve bunda bulunmadığını söylemişti ben adanada yaşıyorum ve mersini arayıp bu paketin ve istediğim rengin ellerinde olup olmadığını sordum var dediler gittim aldım..A a bir baktım F1 vites varmış bunun gibi şeyler işte.Ama en yıkıldığım an hangi kapının açık olduğunu göstermediğini gördüğüm andı ve tabi ki otomatik veya kumandadan kapanmayan camlar... Sonuç olarak 4 yıl kredili olduğu için arabama en az 4 yıl bineceğim bu sürede benim ve herkesin keyifle binmesini diliyorum. Bu arada ilk otomatik vites arabam..O nasıl bişeydir öyle yağ gibi geçiyor vitesler
Maalesef satış elemanları bunu yapıyor...Ilk gün dizeline paramızın yetmediğini benzinli alabileceğimizisöylediğimizde dizel motor farkının çok fazla olduğunu benzinli almanın daha mantıklı olduğunu anlattı durdu...Ertesi gün dizele çevirdiğimizde ise daha mantıklı olduğunu, dizelin hem tasarrufu olduğunu hem değerini koruduğunu falan anlattı...Yani sizi bütçenizi de göz önüne alarak çok doğru bir karar vermiş gibi hissettirmek istiyorlar...
Burada maharet müşteride, pazarlama taktiklerine karşı uyanık olmak lazım.