0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hava basınçları hava koşulları ve yol yapmanız ile değişiklik gösterebiliyor. Bir kaç arabayı çalıştırıp istop ettiğinizde sensör söneceğini tahmin ediyorum.
merhaba ,bende 3 4 gündür yanıyor. bende altını sürtmüştüm ama sürttüğüm yeri serviste kontrol ettiğimde zaten koruma için koyulan çelik koruma parçası sürtmüşüm. muhtemelen sizinde aynı yer sürtmüştür. eğer aynı yer ise endişelenmeye gerek yok daha çook sürtecek maalesef onun dışında benim ışık sürtmeden daha önce yanmaya başlamıştı. ilginçtir bu sürtme sonrası servise gittiğimde 3 gündür yanan ışık yanmadı şaka gibi servisten dönüm yine yanmaya başladı daha lastikleri kontrol etmedim ama bu durumun sürtme ile ilgili olacağını düşünmüyorum.
size de geçmiş olsun diyeyim insanın içi gidiyor o sürtme sesini duyunca servisi aradım servis 4 lastiğin ve istepnenin aynı basınçta olması gerektiğini söyledi 33 psi olması gerekiyormuş daha sonra torpidoda bulunan set düğmesiyle sıfırlayarak sorunu çözebilirmişizeğer yine çözülmezse servis bizi bekliyor
Sonucu bekliyoruz benimkileri servis 34 e ayarlamisti. Sifirlamak ve yeniden set etmek icin sanirim kontak anahtarini farkli moda almak gerekiyor
Efsane kasadan öğrendik çapraz girmeyi:-)