0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
video gizli yazıyor. Şunu anlamıyorum araç sıralı sistem benzinli ucuz olsun diye uydurup kaydırıp teknokta lpg yapıyorlar bu tip sorunların olması bence normal yakıt ve performans uzun ömürlü kullanım açısından sıralı sistem her zaman iyidir.
Abi hava sorunu var gibi sanki, tüpçüye gidip sordun mu hiç ?
Anladım sizi barış bey, Benzin pompasından önce benzin filitresini de göstermenizi tavsiye ederim. Filitre de eskimiş veya özelliğini yitirmiş olabilir. Corolla kullanma klavuzunuz varsa onda hangi bakım kaç km de yapılacağı veya kontrol edilmesi gerektiği yazıyor. Elinizde klavuz yoksa size gönderebilirim.
Öncelikle geçmiş olsun.Bu enjektör temizleyici lpg enjektörüne mi kullandınız? Ben aracımın çekişinden, çalışmasından oldukça memnunum. Yine de kullanayım mı? Bir defa kullansam tekrar kullanmak zorunda kalır mıyım?Bir de ben etrafımda genelde sürekli lpg takılan araçlarda böyle sorunlar duyuyorum. Tasarrufunu da bakım masrafına çeviriyor, dolayısıyla sağladığı ekonomiyi de çok cüzi rakamlara denk geliyor gibi hesapladık hep arkadaşlarımla. Siz ne düşünüyorsunuz fikrinizi de sormak isterim.
Bujiler, kabloları ne durumda? Distributor kapağının içinde mandal gibi rotor var, kurum bağlamış olabilir. Antifriz durumu nasıl? Hararet göstergesi normal mi? Termostatı hiç değiştirdiniz mi?Benzin filtresi deponun içinde değil, kaputun altında yanlış hatırlamıyorsam.
Enjektör temizleyiciyi 10 binde bir kullanmanızda yarar var. Dolu depoya 1 şişeyi depo girişinden boşaltın. Würth, Rom veya Toyota'nın kini kullanabilirsiniz.