0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günleriniz olsun sinan bey..
Hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız cezasız ve belasız sevdiklerinizle birlikte güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
Hayırlı olsun abi on numaraymış yeni Qashqai.İncelemesini bekleriz Allah kaza bela vermesin.
İlk eleştirimi yapayım. [emoji14] Anahtarda bagaj açma butonu yok.
Ben full olanina bindigim icin belki olabilir sizin aracinizda ekran yok belki fiyat yuksek diye secmemis olabilirsiniz ekran guzel duruyordu aracin konsolu daha gosterisli sadeydi kendi dusuncem
hayırlı olsun güzel renk. seçtiğiniz donanım seviyesi de çok mantıklı. iyi günlerde kullanın.
Sinan hayirli olsun tekrar cok şık masallah rengide super
arkası yamuk duruyor diyen yok mu düzeltelim diyen
Hayırlı olsun, duruşu ve rengi çok güzel aracın. Kendini kesinlikle gösteriyor, bir yazılımla 170ps leri zorlar: ), güzel günlerde kullanın. Tekerinize taş değmesin.
hayırlı uğurlu olsun, kazasız günlerde kullanın...
Hayırlı olsun Sinan abi...Senin aracın bir hayranı olarak üzüldüm gitmesine...Ama quashqai çok güzel şık bir tercih olmuş ...
Hayırlı uğurlu olsun İnşallah. Allah kaza bela ceza göstermesin.
Iyı gunlerde kazasız belasız kullan ınsallah
Yakıyor Maşallah kazasız belasız günlerde kullanın. Bizde eşimle birkaç sene sonrası için plan yapıyoruz. Crv ve sizin araç otomatik oldukları için seçeneklerimizin başındakiler. İlerleyen zamanlarda yorumlarınızı bekliyorum.
Hayırlı olsun, kazasız belasız sorunsuz kullanmanızı temenni ederim Sinan bey....
Hayirli olsun Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin. [emoji1]