0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaan kardesim heyecan konusunu unuttuk çoluk çocuk olunca :-):-) Eşim de kullanacağı için otomatik tercih ettik. Cvt dizelde nasil bakalim kullandikca anlayacağız.
Sinan hayırlı olsun.Senin arabayı kaça verdin söylemende mahsuru yoksa tabii.
heyecan her zaman olur bence " hadi baba daha hızlı" denilirse anca olur bende Can Doğan bey gibi yazacaktım,dizel CVT aslında uyumlu olabilir dizel düşük devirde yüksek güç üretme odaklı,CVT de düşük devirde tasarruf sağlamaya odaklı,inşallah sorunsuz olarak bütünleştirmişlerdir
Insallah kardesim. Bakalim kismet biraz.Mesaj Birleştirildi: Eylül 07, 2014, 19:30:42sağol Ahmet Abi. 40a verecegim arkadaşıma abi, henüz vermedim.
Senin arabanda çok özel bir seri biliyorsun degil mi?132 HP mmt 6 ileri.Ama CVTnin yanında tartışılmaz.
sağol kardeşim. Qashqai 1.6 dizel otomatik. Valla pek arastirmadim aslinda eşimle bakmaya gittik orada begendik anlaştık biranda gelisti diyebilirim olaylar. Yarın öğlen kismetse teslim alacağım.
Hayirli uğurlu olsun iyi günlerde kullanın.
hayırlı olsun sinan,yeni aracını kazasız belasız günlerde kullanmak nasip olsun,segment atlattığın daha iyi olmuş, sattığın aracın altında bir araç değil ağız tadıyla nissana da binersin...
Hayırlı olsun Sinan Bey. Yeni qashqai'yi yakından görme fırsatım oldu, görsel olarak eski kasadan daha güzel. Dizel otomatik seçimi yerinde olmuş.
Hayırlı olsun, güle güle kullan Sinan.Araç ile ilgili genel ve şahsi bilgileri paylaşırsan güzel olabilir.
Sinan hayirli olsun , bence cok guzel bir tercih uzun zamandir bizde babama almak icin dizel otomatik versiyonunu bekliyorduk , ilk izlenimlerini.paylasirsan sevinirim kazasiz belasiz cezasiz surusler olsun
Kazasız belasız cezasız iyi günlerde kullanın hayırlı olsun. Bende sizin gibi 15 gün önce 10 yıllık Corolla maceramı bitirdim 1 yıldır araştırdığım 1.6 dizel dsg7 Yeti'de karar kıldım.
hayırlı olsun güle güle 1000 Allah kaza bela vermesin sinanımkan akıtmayı unutma
Çok sağol abi. Akşama kaldı teslim bekliyoruz. )