sırf bu söylemlerden dolayı satıcam arabayı alıcam bisikleti binicem durcamya...tamam yakar heralde (bana hayal gibi geliyorda) lakin düz yol cc 6. vites 2 kişi 100-110 yakmıyor bu dediklerinizi arkadaşlar...cruzecular meganecılar var etrafta 6.1---6.2 diyorlar inanamıyorum...benzin olmuş kaç lira...
Mesaj Birleştirildi: Eylül 08, 2014, 13:31:28
o anlık ölçümmü? birde premiumlarda eco modu? bunu aktif hale getirmediğiniz takdirde o km hızdaki yakıtınız ne durumda olucak?
eco modu her modelde mevcut sadece alt donanımlarda göstergeye entegre iken bizde bilgi ekranında

anlık değil ortalama tüketim bu,100/110 değil 90/95 e düşürün hızınızı cc ile sakin sakin

ben bu ortalama ile bursa şehir içine girdim çekirge, kükürtlü civarlarına gittim 5.2 ye çıktı.ki kırmızı ışıklarda dur kalk dahi olsa
mesaj alındı kaan.talibim zaten o arabaya ben
aynen abimizinde dedigi gibi ama nedense acayip bir önyargı var forumda.sebebide belli aslında bi önceki mesajımda da yazdım zaten sebebini onun dışında gene benzinli alsam gene lpg takarım yani :)araç eco modda ama kaan dimi.normal modda degil.
şimlik memnunuz biz,ilişkimiz güzel ilerliyor

önyargı şu şekilde (ki babamdada var) sıfır arabayı deldirmek istemiyorlar.motoru böyle kalsın diyorlar.supap yakmaymış şöyle böyle sıkıntıları düşünmenin yanında,önceden LPG den sıkıntı çektilerse şimdi rahat etmek istiyorlar.bide mazotlu araç tercih edenler var ki onlar apayrı

kişilere bağlı bu artık,biz lpg için aldık ama hala benzinle devam

pompada fiyat yüksek geliyo sadece

ama babamın rekoru 4.8 di (bagaj dolu 4 kişi klima açık CC siz) bende kırdım o rekoru
yüksel bence bi sıkıntı var ama sadece tüketim ekranında o sıkıntı.kendini ayarlayamıyorsun ki rakamlara göre.basmıyorsun yinede artıyor