0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Arkadaşlar uzun zamandır merak ettiğim bir konu var.Arkadaşımın Pc den benim Laptopa oyun atıcam boyutu yüksek Ortalama 25 GB Kadar.Flash la bunu yapmak çok zor olur günler alır diye düşünüyorum.Harici harddisk im yok.İki PC yi ne tür bir kablo yardımı ile bağlayabiliriz.Bu şekilde dosya transferi yapabilirmiyiz ? veya Bunun başka bir yolu varmıdır ?Teşekkürler
Wlan kullanıyorsa ikiside, aynı modemden bağlanıp, paylaşımdan alabilirsin.Yada Cross kablo ile yapabilirsin.
USB3.0 kullanımında flasbellek dosya türü değiştirmeyi unutmamalı. Yoksa büyük boyutlu dosyaları tek seferde almaz. Sizin durumu bilen arkadaşlar cevaplayacaktır bu arada yukarıdaki cevaplarda teşekkürü haketmiş.
Bugün arkadaşın bilgisayarını aldım Cat 5 Ethernet Kablo buldum.Evde internet var ama dosyaları atamıyorum nasıl olacak detatylı anlatabilirmisiniz ?
Ethernet kablosunu bir kontrol et. Renk dizilimleri çok önemli. Cross dediğimiz bir rengin çapraz gitmesi lazım. win7 ve üstü nasıldır bilmiyorum onların kendi direk görmesi lazım en fazla ağ kurarsın. 98 ve xp de ip ve alt yapı numaralandırıyorduk. Müsait bir vakitte ammyy veya teamviewer ile hallederiz haber ver bana.