0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aslında olma ihtimali var. Sonuç olarak araç sizin değil başkasının aracı konumunda. Değer kaybettirecek işlemlerin yapılmaması lazım.Aynı mantıkla gider isekte Ev kredileride aynı konumda, kimse ben bu evi kredili aldım kalorifer klima vb tadilatlar yaparken yukarıda arkadaşınızın dediği işlemleri yaptırmıyor. Tuhaf bir durum. Ama iş hukuki bir durum olduğunda ne olacağına bakar.
Hiç uzatmadan; konu hakkında bilgim olmadığından sorayım;Dün akşam bir arkadaşımla sohbet ederken, kredi ile alınan 0 araçlara LPG taktırmak için çok fazla masraf edilmesi gerektiği gibi bir laf söylendi bana (rehinden düşmesi vs gerekiyormuş, kredi bitene kadar lpg taktırmamak daha doğruymuş vs...) Ben ilk defa böyle bir şey duyduğum için bir şey diyemedim her ne kadar saçma gelse de bana... Şimdi üstadlardan detaylı bilgi rica ediyorum ki hemen bizim elemanı arayayım, "yok oğlum öyle değilmiş..." diyebileyim
Konuyu görünce henüz başlığı okurken kredi ile alınan 0 araçlara lpg takılması caiz midir diye soracağınızı düşündüm bir an Mesaj Birleştirildi: Eylül 04, 2014, 11:39:19Bende böyle bir şey hiç duymadım. Hatta araç muayenesi esnasında son model bir honda civic'in (koltuk poşetleri bile hala üzerindeydi) lpg den dolayı muayeneye girdiğini görmüştüm. Bahsettiğiniz bir durum olsaydı galiba yapmazlardı diye düşünmekteyim.
Büyük konuşmayayım ama benim zaten LPG'de gözüm yok şimdilik. her ne kadar 9 ayda 17.000 km yapmış olsam da Bu kadar kullanacağımızı hiç düşünmüyorduk arabayı o yüzden dizele hiç bakmamıştık bile... Aracımın yakıt ekonomisinden gayet memnunum zaten ama aile bireylerinden; hem eşimden hem babamdan taktır lpg'yi kafan rahat olsun demelerini es geçiyorum şimdilik.