0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaan bu sandık motörün gücü ne ki?
Ahmet abi, Dyno ya çıkamadık montaj tamamlanamamıştı ama ortalama olarak stock halde 250 hp diyorlar yakıtı ve yakıt katkıları olursada uçuyormuş
kanatlanır uçar
Bizde konuya değişik yaklaştık
merhaba toyata seven arkadaşlar. Otomobildeki soğutma, hararet göstergesi su boşalmışsa sağlıklı çalışmaz, sistemin çalışmasını fanın açmasını müşürler sayesinde suyun varlığı aktifleştirir diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin
o sandık motorun fiyatı nedir öle gerçekten.yani bana çok pahalı geldi.
Evet güzel rakam abi. Rektefiye esnasında biliyorsun benim aracın üst kapağı değiştirmeye karar verdik. Piyasada orjinali şu an yanlış hatırlamıyorsam 4.000,00 TL idi. Ben çıkmayı 1.000,00 TL'ye almıştım.İşin içine krank, blok falan girince demek ki fiyat böyle uçuk bir rakama çıkıyor.
Biraz abartayım ama, neredeyse arabanın fiyatına yakın. Vw'nin DSG şanzumanı da 15-20Bin TL civarındaymış.
Evet doğru abi.Bir ara piyasada 13.000,00 TL'lik DSG7 şanzıman faturası dolaşıyordu.Konu fiyatlardan açılmışken...Arkadaşım MITSUBISHI Yetkili Servisi'nde teknisyen. L200'ün otomatik şanzımanı tam tamına 42.000,00 TL imiş. Bir ara şaka yapıyor falan sandım da, dükkandaki diğer arkadaşlara sorunca onlar da teyit etti.