0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
anlayamadığım bir şey var acımın ön çamurlukları kaput izasından aşşağıya doğru vernik kabarıyor ve geçen hafta yağan sağnak yağış nedeniyle sol ön çamurlukta 3 adet 3-5 cm büyüklüğünde vernik kabardı ve çok iğrenç bi görünümü var. vernik neden atar ya?arabada boya da yok orj. çamurluğu boyatıcam mecburen
98 model xl metalik bordo
iki kelime arkadaşım, asit yağmuru
hayır ama belli bir seviyeye kadar aşınmış cila üzerinde daha belirgin etki bırakır
yağmur sadece o arabanın üzerinemi yağdı ki ? . Ahmet abi, nazar diyorumda ben bu siteden biri çekememezlik yaptı kötü gözle baktı demedim ki, zaten biz arkadaşlarımızdan biri birşeyler yapınca sevindiğimiz, daha iyi, daha güzel olanı iletmek için şu an burdayız
Geçmiş olsun ismail aynı sorun halen bende çok daha kötü bi şekilde mevcut arabayı yıkatmak bile içimden gelmiyor inan benim sol tarafta çoğu yerinde var ilk başta küçük bi kabarma sonrada git gide açılıyor bende bi çare bulamadım ya satacam yada komple boyatacam bilemiyorum tavanda da güneş yanıkları var üfff yine moralım bozuldu
kusura bakma sadece geçmiş olsun diyebiliyorum...sanki benim derim yüzüldü...
pasta cila uygulamasını veya boya koruma gibi uygulamaları aracınıza ne zamanları yaptırıyosunuz? veya yaptırıyormusunuz?