Allah Kaza bela vermesin iyi günlerde kullanin
Maşallah.
Allah kaza bela vermesin.
Jantları ilk defa gördüm. VERSO'ya değişik bir hava katmış.
Allah Kaza bela vermesin iyi günlerde kullanin
Maşallah.
Allah kaza bela vermesin.
Jantları ilk defa gördüm. VERSO'ya değişik bir hava katmış.
saolun teşekkür ederim jantlar hyundai coupe jantıbu arada
Kazasız belasız inşallah Ali Bey, nazar değmesin.
Saolun aytac bey tesekkur ederim
Saolun aytac bey tesekkur ederim
Bir pasta cila atılsa daha da parlayacak sanki bana öyle geldi.
Hundai nin bijon araliklari tutyorSa bende alayim o jantlardan
@tuncay sahin (6765) bey sizin orta dikiz aynasıda otomatik kararan tip sanırım resimden öyle görünüyor düz ayna çıkarılıp yerine otomatik kararan konulabilirmi bilginiz varmıdır
@Ali Burak Özpolat (31736) @Bünyamin çakır (19061) bey maşallah 2araçda çok diri duruyor nazar değmesin
@Bünyamin çakır (19061) bey sizin orta dikiz aynası otomatik kararan tip sanırım benim versoya uyarmı acaba bilginiz varmıdır
@Ali Burak Özpolat (31736) bey hepsi tutuyormu bilmem ama bu coupe jantı tutuyor birde birde jantlarınız 17 inç sanırım konfor da çok kayıp varmı malum bizim versoların süspansiyon sert ileride bende düşünüyorumda 17 inç jant taktırmayı merak ettim
Ali bey dikiz ayna kararan tipten sizinkinede takılabilir diye düşünüyorum forumda Selçuk cebeci bey var aracına hız sabitleme takmıştı. öncelikle aynayı yabancı sitelerden bulursanız daha ucuza getirtebilirsiniz
Alı bey tek ayna ıle olabılır mı bılmıyorum.Ekstaradan baska seylerde gerekırmı.Kararan cok ıyı gercekten.Arkadakı hıc bır arac rahatsız etmıyor
Forumda raıf var kendısıde antepte.resımlerde selcukun kendı tasarladıgı cam modulunu takıyoruz.Bu modulle butun camlar anahtar yokken 2 defa kapatatıgızıda tum camları kaldırıyor.tam tersınde hepsını acıyor.Eger ıstersenız on ıkı tek camında acılmasını saglayabılırsınız.Ben com memnunum camlar acık kalınca kontagı ac camı kapat bıttı cok sukur
Tuncay bey cam kaldırma modülünü ekstra parça takarak mı yaptınız. camlar kumandadan mı kapanıyor.
Forumda raıf var kendısıde antepte.resımlerde selcukun kendı tasarladıgı cam modulunu takıyoruz.Bu modulle butun camlar anahtar yokken 2 defa kapatatıgızıda tum camları kaldırıyor.tam tersınde hepsını acıyor.Eger ıstersenız on ıkı tek camında acılmasını saglayabılırsınız.Ben com memnunum camlar acık kalınca kontagı ac camı kapat bıttı cok sukur
Bunyamın abı tamamen yerlı tasarım selcuk tasarlamıstı.raıf dıyotlarını alıyor kablolarını alıyor kendı yapıyor.cenmax gıbı markası yok.selcuk la raıf 2 senedır kullanıyor.Bırde selcuk kabloların yerını belırlemıs takması cok basıt.sol kapı doswmesı sokulup cam butonuna baglı sokette her camın asagı yukarı autosu baglanıyor.
En son kapı kılıdınden elektrık ve sase sı baglanıp takılıyor.raıf kendı taktı resımde gorursunuz.
Kunanda ılk seferde bastıgınızda kapıları kılıtlıuor.2 .seferde hangı cam acıksa onu kapatıyor.
Ikk acısta kapılar ıkıncı acılısta 4 cam acılıyor.Ama ben gerı arka ıkı camın acılmasını ıstemıuorum.4 bırden degıl on ıkı acılsın ıstıyorum.Suan ızındeyım antepe donunce raıfe kapı dosemelerını sokturup arka ıkı camın down asagı kablolarının baglantısını sokturecem.Yanı ıstersenız hıc ınmez yada hangı tek ısterswnız onun kablosunu baglarsanız o ınebılır.anlatmısımdır umarım.
3 resımde raıfın elındekı modul.modulden.cıkan 12 kablo var.4 asagı 4 yukarı 4 auto.
Hoparlorun ustunde sarkan kalın kablo demetı oda cam butonlarının kablo demetı.selcuk Sokette kı her tarafın sag on arka sol on arka olmak uzeee asagı yukarı autosunu belırılemıs.Modulunden cıkan yukarıları kablo demetınden cıkan yukarılara baglayacaksını.dıgerlerıde bu sekılde tamam.