0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
19 bin tl dedi telefonda 18 bin tl ye kadar indi. Araç başında 17 bin e el sıkışırız gibi. Araç temiz km si orjinal boyası parça değişimi falan yok tabi ustaya göstereceğiz gene. hasar kaydı falan gözükmüyor. Ağırlık olarak şehir içinde kullanacağım. Ayda yılda bir belki şehir dışına çıkarım. Fazla hızı sevmem zaten 100 ü geçmem şehir dışında. Benim için önemli olan yakıt konusunda beni üzmesin ve bana sürekli masraf çıkarmasın.
Yarislerin motorunu sağlam diyorlar. Motor 1.0 ama çoğu 1.3 araçlarına göre daha performanslı diyorlar. Bu konuda ki düşünceleriniz nedir?
Hiç 1.0 motorlu araç kullanmadım. Mesela beni sehir dışında nasıl zorlar. Mesela kaç km yi geçemem veya rampalarda kaç km ile çıkabilirim benzinle yüküm az iken.