Gönderen Konu: Samsung'dan Şikayetçiyim!!!  (Okunma sayısı 3811 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Ynt: Samsung'dan Şikayetçiyim!!!
« Yanıtla #20 : Eylül 03, 2014, 18:25:33 »
Gelmediyi boşver abi,

iade işlemi için Yurtiçi kargo çağırdım, onlar da gelmedi :argh:

elimde patladı klima :D
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 03, 2014, 18:25:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 03, 2014, 18:29:58 »
[şaşırmışsmile]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 03, 2014, 19:36:46 »
Servis de şans işi demek ki ben Teknosa'dan 2 adet Samsung 3D led televizyon aldım bugüne kadar servisle hiç sorun yaşamadım. Televizyonun birinde 1 hafta sonra dikey bir çizgi oluştu servisi ve Teknosa'yı aradım televizyonu gelip aldılar yenisini getirdiler. Televizyonları da mükemmel diyebilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Eylül 03, 2014, 22:19:28 »
Elektronik şans işi servisler işin içinden çıkamadımı bi bahane hep var geneldede sıvı teması olayı ben öyle bi uydu alıcısı aldım 2008 yılında 6 ay dolmadan bozuldu garantiye gitti 5 ay sonra geldi yine aynı problem yine yolladım bu sefer bir yıla yakın zamanda geldi yine aynı bişey yok dendi en son çalıştığım işyerine götürdüm bizim ustaya durumu anlattım tunerin ordaki direnci ısıttı hata verdi bunu değiştir dedi değiştirdim sorun halloldu geçen yıl abim bi siteden 82 ekran smart ve 3d özelliği olan Vestel tv aldı ekranda ölü piksel çıktı Vestel'e yazı gönderdi servis geldi 102 ekran getirdi fark istemiyok diye bırakıp gittiler ben geçen aralık ayında samsung tv aldım yetkili bayiden şimdilik bi sıkıntı yok bakalım şimdiye kadar aldığım tek samsung ürünü

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Eylül 03, 2014, 22:36:22 »
Televizyon sony bravia kullaniuoruz 7 8 senedir kullaniyoruz 102 ekran cok bi ozeligi yok plazma  3d flan yok ful hd ps3 te oynuyorum tek bir sıkıntı vermedi sony saglam bu konuda sorunsuz
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Eylül 03, 2014, 22:46:01 »
Televizyon sony bravia kullaniuoruz 7 8 senedir kullaniyoruz 102 ekran cok bi ozeligi yok plazma  3d flan yok ful hd ps3 te oynuyorum tek bir sıkıntı vermedi sony saglam bu konuda sorunsuz
Benim biraz Japon takıntım var kullandığım bütün cihazlar Japon menşei hepside tesadüf bi araya geldi çocukluğumdan beri grundig markasına bi sempatim vardır evde iki tane grundig vardı biri 51 diğeri 72 ekran yurtdışından getittirmiştim tüpü bitti bende samsung aldım  grundig Beko'nun ürünü olmasa yine alırdım 40 yıl dursa tv açıp izlemem telefonlarımda hep sony Ericsson'dur şimdi yine sony kullanıyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Eylül 03, 2014, 23:04:12 »
Benim biraz Japon takıntım var kullandığım bütün cihazlar Japon menşei hepside tesadüf bi araya geldi çocukluğumdan beri grundig markasına bi sempatim vardır evde iki tane grundig vardı biri 51 diğeri 72 ekran yurtdışından getittirmiştim tüpü bitti bende samsung aldım  grundig Beko'nun ürünü olmasa yine alırdım 40 yıl dursa tv açıp izlemem telefonlarımda hep sony Ericsson'dur şimdi yine sony kullanıyorum
grundig bizdede vardi 51 ekrandi galiba sony aldigimizda hala calisiyodu suan amcalara verdik onlar kullaniyor hala calisiyor :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Eylül 04, 2014, 02:28:18 »
Hep Nokia sorunluydu, Windows'a geçti geçeli ( battı batalı ) telefonları sorunsuz. Hem Lumia 925, hem Android'li xperia Z1 mini kullanıyorum, ikisi de sorunsuz.

Android'li tek Samsung cihazım Note tablet, o da sorunsuzdu. Gerci üretimde kullandıkları materyal ( build quality ) kalitesi hep beklenenin gerisinde kalıyor Samsung'da...
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 59 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Eylül 04, 2014, 04:23:22 »
Ben Samsung Galaxy S3 telefonumu 5 kez servise gönderdim. 4'ünde parça değişti ama 5.'de format atıldı. Şimdi de ses bozuldu ama 2 senenin dolmasına çok az bir süre kaldı. Yenisini talep edemiyorum çünkü 1 sene içinde 3 kez parça değişti,4.  parça değişimi 1 seneyi geçtiği için 2 sene içinde de 6 kez parça değişmiş olması gerektiğini söylediler. Öyle bir ayarlıyorlar ki onlar telefonun garantisi doluyor ve ondan sonra 6. kez parça değişimine gidiyorsunuz ve bu da işinize yaramıyor. Ben bu konuda çok soğukkanlı bir hal aldım artık. Eskiden çabuk sinirlenirdim ama artık alıştım diyebilirim. Ben tüketici haklarına gönderdim,1 sene içinde 4 kez vermiştim garantiye,sadece garantiye göndermiş olmam yeterli olduğu için sorun çıkmadı ama sonucun çıkması 2-3 ay sürermiş. Bakalım olumlu sonuç çıkmazsa bu lanet telefondan kurtulmayı düşünüyorum hemen ve yerine etrafımdaki herkesin kullandığı Note 3'ü alabilirsem almayı düşünüyorum.

Not : Hatırladığım kadarıyla değişen parçalar arasında kamera,hoparlör(değişti ama şuanki sorunum hala hoparlör),şarj giriş yeri,şarj kablolarının her ikisi de(soketi ve kablo ucu) vs belki hatırlamadığım birkaç parça daha değişti...  :nija: :nija: :nija:
Oysa zaman, cazibe gibi. Asla senin sandığın kadarına sahip değilsindir.
                                                                                 Khaled Hosseini

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #29 : Eylül 04, 2014, 06:33:28 »
Vestel'in ilgisi konusunda bende fark görüyorum, gerçekten müşteri ilişkilerinde merkezleri çok başarılı bir noktaya gelmiş. Bu konuda çalıştıkları belli, başarılılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Eylül 04, 2014, 06:45:44 »
Samsung yerine Vestel aldım ben de zaten, aynı gün gelip taktılar. Klima sorunum çözülmüş oldu.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #31 : Eylül 04, 2014, 07:10:16 »
Vayyy, çok iyi olmuş.
Kesinlikle Müşteri İlişkileri çok iyi Vestel'in, bunun faydalı dönüşleri olacaktır kendilerine. Hatta bunu genel bir konu yapabiliriz.
Bu arada öm'ye ya da sms'e baktın mı Alper?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 50000
  • Model Yılı: '11
  • 80 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Eylül 04, 2014, 09:59:27 »
samsung un ne markası olduğunu bilen varmı ???
ne bu topraklar kana doymuş... ne de bu millette akacak kan tükenmiş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Trafik medeniyettir, buna uyan medeni kişidir...
  • 254 kere teşekkür etti
  • 303 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Eylül 04, 2014, 11:15:47 »
samsung un ne markası olduğunu bilen varmı ???

Kore Cumhuriyeti (Güney Kore) diye biliyorum. Ama neredeyse  bütün telefonlar Çin'de üretiliyor.
1)  1994 Tempra SX A Beyaz    2) 1997 Mazda 323 Yeşil  3) 2005 Honda Civic Vtec Bej   4) 2011 Toyota Avensis Elegant Extra Beyaz
5)  2005 Honda Jazz Elite Cvt Kırmızı 6)  2011 Honda Civic A/T Elegance Füme
7)  2012 Honda CR-V Executive Beyaz 8) 2011 Kia Picanto Hiper A/T
9)  2012 Honda Jazz Fun Cvt Beyaz  10) 2016 Honda CR-V Executive 1.6 Zf A/T 11) 2017 Civic Eco Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Eylül 04, 2014, 11:42:41 »
Kore Cumhuriyeti (Güney Kore) diye biliyorum. Ama neredeyse  bütün telefonlar Çin'de üretiliyor.

Üretim maliyetinin düşük olmasından dolayı Çin üretim devi şu anda, sadece cep tel değil, otomobilden diğer bütün sektörlerde üretim orada yaptırılıyor.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Eylül 04, 2014, 12:06:59 »
Samsung kendi panellerini üretir ve Sony dahil bir çok ünlü markanın panellerini de Samsung verir led tv konusunda Samsung piyasanın en iyisidir diğer ürünlerini bilemem Usb'den tüm ses ve film formatlarını açar fakat 600 veya 6000 serileri dahil yukarısını seçmeniz gerek ben 2 adet tv yıllardır kullanıyorum çok memnunum. Mükemmel bir görüntü kalitesi var diğer tvlerle yanyana koyduğunuzda farkı görürsünüz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '10
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Eylül 04, 2014, 13:18:03 »
vestel tecrübesi olarak 1hafta sonra sesli çalışıp deterjan almayan makinayı bir üst modeliyle ücretsiz değiştirdi:) 3 led/lcd televizyonum var hepsi vestel 3ü bir smsung fiyatına:)
yeni 2 kafa ve tek kondansatörlü inverter özellikli klimaları vestelin hem guzel hem ucuz...
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Eylül 04, 2014, 13:54:11 »
Panasonic ustune tv tanimiyorum ozelikle ps3 oyniycaklar icin arkadasimda var ps3 te verdigi goruntu eşsiz