Hybrid Spirit tam benlik. [emoji4]
Hemen al Enes, bak sağlam indirim varmış
Hemen al Enes, bak sağlam indirim varmış 
Ben onların ayağına gitmem, onlar bana gelsin. [emoji14]
bir yaris 55 bin lira ?
orta düzey bir marka ve alt düzey bir araba için bu parayı vermek dayanılacak bişey değil.
Mesut abi fiyatlar uçmuş derken sadece yaris değil genel olarak uçmuş
Bu sınıfta bir arabaya 50-55 bin lira vermek çok yaa insanın eli titrer parayı verirken
bir yaris 55 bin lira ?
orta düzey bir marka ve alt düzey bir araba için bu parayı vermek dayanılacak bişey değil.
Aynen öyle abi.
Bu durumda 2. el az KM yapmış araçlar başı çekiyor.
Sırf sıfır KM diye o paralar verilmez. Bence tabii.
Tamamen beklentiler devreye giriyor.Ben olsam az kmli d sınıfı alman alırdım.
bir yaris 55 bin lira ?
Valla büyük konuşmak gibi olmasın ama ben Yarise 55 bin vereceğime gider ikinci el D segment bir araba alırım
İki gün önce eşim için sipariş ettik. Pek Yaris taraftarı değildi kendisi, VW'lere afinitesi yüksek olduğundan Polo olsun istiyordu ama memlekette satılan tüm Polo'larda sadece 2 airbag olduğu acı gerçeği ile tanışınca benim gözümden düştü VW ve açıkcası aklını çelmeye çalışıyordum. Bulunduğum şehirdeki TOYOTA'ya, Yeni Yaris'leri sorduğumda "ekim ayı içerisinde gelir" cevabı almama rağmen geçenlerde aradığımda sürpriz bir şekilde araçların geldiğini öğrendim.
Beraberce gittik inceledik, zorlamayla da olsa

cool + skypack paketli bi yaris için kapora (500 tl) yatırdık. Bakalım sonu hayr olsun inşallah. Bu arada 2. el D segment şunu alırdım ya da C segment bunu alırdım fikirlerine pek katılmıyorum. Bu iş keyif işi, amaç ihtiyaçları karşılamaksa tamam ancak, ben de 2010 yılında ilk aracımı alacağımdaki heyecanı hala hatırlıyorum. Allah herkese böyle duygular nasip etsin. Sadece kendisinin ilk defa kullanacağı bir arabaya sahip olma duygusu hemen öyle yaban atılır bir şey değil.
Hayırlı olsun, bir bayan için Yaris iyi seçim araca çabuk ısınacaktır.
Teşekkürler inşallah öyle olur, yoksa ben yanlış yönlendirmiş olcam

en büyük tedirginliğim "hill-holder ya da auto-hold" denilen geriye kaydırmama özelliğinin olmayışı. Fren-gaz esnasında rampada çok kaçırmıyordur inşallah cvt şanzıman.
en büyük tedirginliğim "hill-holder ya da auto-hold" denilen geriye kaydırmama özelliğinin olmayışı. Fren-gaz esnasında rampada çok kaçırmıyordur inşallah cvt şanzıman.
Klasik otomatik şanzımanlar kadar değil ama geriye kaçırmiyor diye biliyorum.
Çok az kaçırıyor

Ama arabanın kullanması çok kolay, hemen alışırsınız.
İki gün önce eşim için sipariş ettik. Pek Yaris taraftarı değildi kendisi, VW'lere afinitesi yüksek olduğundan Polo olsun istiyordu ama memlekette satılan tüm Polo'larda sadece 2 airbag olduğu acı gerçeği ile tanışınca benim gözümden düştü VW ve açıkcası aklını çelmeye çalışıyordum. Bulunduğum şehirdeki TOYOTA'ya, Yeni Yaris'leri sorduğumda "ekim ayı içerisinde gelir" cevabı almama rağmen geçenlerde aradığımda sürpriz bir şekilde araçların geldiğini öğrendim.
Beraberce gittik inceledik, zorlamayla da olsa
cool + skypack paketli bi yaris için kapora (500 tl) yatırdık. Bakalım sonu hayr olsun inşallah. Bu arada 2. el D segment şunu alırdım ya da C segment bunu alırdım fikirlerine pek katılmıyorum. Bu iş keyif işi, amaç ihtiyaçları karşılamaksa tamam ancak, ben de 2010 yılında ilk aracımı alacağımdaki heyecanı hala hatırlıyorum. Allah herkese böyle duygular nasip etsin. Sadece kendisinin ilk defa kullanacağı bir arabaya sahip olma duygusu hemen öyle yaban atılır bir şey değil.
Dediğim gibi tamamen kişisel bir olay seçim meselesi.Eşiniz olduğundan küçük araba alması gayet doğal.Hayırlı olsun güzel günlerde binin
Dediğim gibi tamamen kişisel bir olay seçim meselesi.Eşiniz olduğundan küçük araba alması gayet doğal.Hayırlı olsun güzel günlerde binin 
teşekkürler bence de çok göreceli mevzular

Mesaj Birleştirildi: 04 Eyl, 2014 15:44
saolun, inşallah bakalım.
Mustafa bey hayirli olsun insallah gonlunuze gore olur. Bence dogru tercih yapmissiniz. Cvt konusunda rampanin egimi ve arac ici doluluga gore degisiyo geriye kacirma orani mesela hic kacirmadigi yerlerde olabiliyor. Ama sunu soylemek isterim alismaniz cok zaman almaz.
Mustafa bey hayirli olsun insallah gonlunuze gore olur. Bence dogru tercih yapmissiniz. Cvt konusunda rampanin egimi ve arac ici doluluga gore degisiyo geriye kacirma orani mesela hic kacirmadigi yerlerde olabiliyor. Ama sunu soylemek isterim alismaniz cok zaman almaz.
Çok teşekkür ederim, söylediklerinizi dikkate alcam, çok saolun iyi dilekleriniz için.
CVT şanzıman gerçekten çok rahat ve güzel bir ürün , eşiniz sıkıntı çekmez. geri kaçma konusunda yokuş kalkışı babam hala çalıştıramıyor anlatıyorum ama diyor ki " ben zaten sonuna kadar basıyorum daha nereye basayım "

"ama geri kaçmıyor ki zaten " diye ekliyor,ki çalıştığı okulun bahçesinde yokuş var aynı şekilde ordan evin yoluda bayır ,problem yaşamamış daha
Ön ızgara itici geldi bana...
O eski şirin araba havasını kaybetmiş...
Fiyatı da pahalı, ama toplamda bakacak olursak güzel araba...
otomatik vitesli bir aracı hill holder olmasa bile yokuşta geri kaçırmayı başaran kişiyi trafiğe çıkarmak büyük risktir
tasarım olarak ben begendim ama denildigi gibi fiyat pahalı bu araç için.