0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba degerli arkadaşlar.2011 Elegant Extra aracımı bugün sattım. Tercihim yine Avensis olacak. 2012 makyajlı kasa bir araç buldum. Ancak bir kaç merak ettiğim soru var. Yardımcı olursanız sevinirim.1- 2011 Avensiste hantal bir yapı vardı, yokuşlarda tıkanıyordu. 2012 de çıkan kasa nasıl? o eski hantallık devam ediyor mu?2- 2011 Avensis 1540 kg idi. 2012 de çıkan kasa ağırlık olarak kaç kg? 3- Eski araçta lpg vardı, yeni kasalarda lpg uyumunda sorun yaşayan var mı?4- 2011 Avensisin lastikleri 215-45-17 idi, yeni makyajlı kasada ebatlar nasıl? Bunun yakıta etkisi olur mu?Şimdilik sorularım bu kadar, zaman ayırıp yanıt veren kardeşlerime şimdiden teşekkür ederim.
1405 kg olması lazım 2011 model avensisin motor aynı yeni kasada da lpg uyumu da aynı çekişi de aynıbence 2012 almayın çekişi konusunda yine üzülecek gibisiniz. tavsiyem tsı jetta ya da ne bileyim tdı octavia bakın.
bence 2012 almayın çekişi konusunda yine üzülecek gibisiniz. tavsiyem tsı jetta ya da ne bileyim tdı octavia bakın. [/b]
Alternatif olarak İnsignia 1.6 olabilir. Ama önceliğim elbette Avensis.
Abi bari sen yapma. [emoji2] Jetta ve Octavia Avensisin yanından geçemez. Passat ve SuperB bile öyle aman aman üstün değil.
evet olabilir ama sakin kullanımda bile 8 lt leri rahat gören lpg takılamayan ve oldukşa performanslı motoru var sitede zibille var nedni yakıt çok lpg tkılamıyor ama karar sizin ben basarımda yakarımda derseniz insignia bakın yine dostane tavsiyem c5 5008 de bakmanız fransız diye geçmeyin oldukça iyi araçlardırMesaj Birleştirildi: Eylül 01, 2014, 20:48:27ben konfor olarak karşılaştırmadım hocam tabi ki geçemez arkadaş performans istiyorsa 1.6 atmosferik motorları kafasından silmeli
Sattığınız aracın bilgileri nelerdir? Tüplümüydü? Rengi modeli artıları nelerdi ve kaç liraya sattınız?Ekleme:LPG li imiş Kaç km de bir araçtı.
Bende istediğniiz araçtan var. satılık değil fakat mercedes c200 otomatik vites temizi ile takas yapıyorum veya istediğim hakkı olan fiyata satabilirsem satmayı düşünüyorum ama belirttiğim gibi acelem yok satma sebebim keyfe keder otomatik vites istediğim için özellikle.2012 elegant extra beyaz orjinal lgpli landirenzo lpg var 30 .000 de iki hafta oldu bakımın yaptıralı araç 1 senedir bende aldığımda 17.000 de idi.Mesaj Birleştirildi: Eylül 01, 2014, 23:31:27lastik ebatları 225.55.17
Tamam kardeş tamda benim istediğim aralıkta km felan. İyi bir fiyat dersen sana kısmet olsun param.