0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hadi ya Abi cok ilginc ya nereden nasil girdi bilmiyorum baktim baktim bulamadim arkasinda haliflex gbi koruma ilede kapali ustelik sinekteki azme bak ya )
Hahah servis bu siyrilmak icin hersey soyler Mesaj Birleştirildi: Eylül 01, 2014, 14:31:49Abi aracin garantisi hala devam ediyo bu kapsamda ilgilenirler mi acaba?
Almanya merkez ile yazıştılar garantiden değişime karar verildi. Garanti devam ediyorsa bence göster sineğin giriş noktasını bulsunlar, yoksa komple değişim talep et. Bakalım ne diyecekler nabız yokla.
inanmayacaksınız ama benimde sol arka stop farımın içinde yaklaşık 3 senedir ölü bir at sineği mevcut yıllardır birlikte yolculuk yapmakayız artık alıştık birbirimize yarın resim paylaşırım
Herkese merhabaAracim 2012 model avensis elegant extra. Aracimin arka stop lambasi icersine 4-5 tane sinek nerden yol buldu, nerden delik bulup girdi bilinmez, bir sekil girip icerde rahmetli olmus. Sadece bi sinek icin serviste orda burda faiş paralar odemek istemiyorum. Bunun pratik bir cozumu varmidir? Bana yardim edecek birileri cikarmi acaba?? Simdiden tesekkur ederim...