0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu iş böyle çok karışacak arkadaşlar, bence kahvaltıya odaklanmayalım, gezeceğimiz yerlere odaklanalım. Dediğim gibi, peynir, helva, zeytin, ekmek ile bile, yolda gördüğümüz,güzel bir yerde kahvaltı yapabiliriz. Hatta bende iki küçük termos var çay için, sabah onları doldurup, getiririm, 1-2 termos daha olursa tamamdır. Öğlen de şehir gezisinde pidesi ve lahmacunu oldukça güzel bir yer var Ulucami-Yeşil Türbe arası. Yüksel, not aldım.
zaten herkes tas tamam buluşursak yeme içme olayını ordada karar verebiliriz. önemli olan lego gibi dağalıp sonra biyerde toplanmaya çalışmayalım zaman kaybı olacak çünkü. bence öncelikle buluşma yerleri saatleri kararlaştırılsın Ahmet abi direk gelicek o ayrı. yoksa bende navi var direk bende giderim saitabata ama önemli olan ve zevkli yanı gurup olup konvoyu kurabilmek. bursadan gelenler Balıkesir veya öbür illerden gelenler bi noktada konvoy olalım diye düşünüyorum.
08:30 'da Özdilek de oluruz Ersan. Diğer taraftan ise Ahmet ve Aykut buluşacak büyük ihtimal. Termos çay olursa tamamdır, buluştuğumuz yerde kahvaltılık da alır, yaparız bir şeyler eğer bundan kimse rahatsız olmazsa. Sadece araçları kenara çekip durabileceğimiz bir alan olsun yeter güzel bir yerde. Sabah buluşunca zaten netleşir her şey. Bu arada sticker da getiririm biraz.
Tüh bee, benim bütün açık büfe hayallerim gitti ya yıkıldım eridim şuan
kişi sayımız bellimi acaba? kardeşimle gelicem ben 2 kişiyiz. birde tekrar soruyorum dönüş kaç gibi olur? ordamı belli olur acaba çünkü akşam 6-7 gibi dönmüş olmamız gerekiyor..
Dönüş belli değil ortama bağlı.Ancak işi olan tabiki erken ayrılabilir.
bu konu başlığında 13.sayfada son mesajlar vardı ancak hepsi silinmiş!!!bilgisi olan varmı?eklediğim resimler ve diğer arkadaşların mesajları hepsi gitmiş
bu konuya bir göz at Bekir http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=62602.0;topicseen