0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakan abi, dolu masanın bereketi çok olsada yenir bence yurttaki karışık tosttan bıkmış biri geliyor Bekir abi biz MKP den gelecekler için şehir içine girmeden çevreyolundan ikea'nın oradan çıkalım diye düşünüyoruz. Hem trafikle uğraşmayız. Buluşma saati erken saat olmalı bence,zaten günler kısalıyor yavaş hareket etmeyelim. Şuan tam kaç kişiyiz ? Kahvaltı için rezervasyon gerekiyor galiba
Kaan ben 14/10/2014 te geçirdiğim kalp krizi sonucunda kalbe giden ana damara stand takıldığı için kendimi bir süre yormamam lazım o yüzden gelemiyorum.Alper binbir ise 18 ekimde gemide olacağında o da gelemiyor.Fakat Alper demir gelme ihtimali var ama gelecekmi bilmiyorum.
CUMALIKIZIK tam bir balon ve hengame. kimin el kimin cebinde belli değil ayrıca aracımı o bozuk yollara vurmak istemiyorum. çoğunluğa saygım var
Misafirimin planı uymadıgından ben ilk planım olan ve görmek istedigim Mekece, İznik, Yenişehir, Kestel üzerinden geliyorum.Bu durumda İzmit istikametinden gelen gözükmüyor Ersan.Kahvaltı yerine karar verdigimizde gelgit olmaması için diretk oraya geçecegim. Bu nedenle beklemedeyim.Bursada buluşma 08:30 olarak planlanıyor.Bende 06:30 da yola çıkarım ancak 09:00 gibi Kestelde olurum diye tahmin ediyorum.
mekeceden sonra iznik e döndüğünde traktörlere dikkat et Ahmet