0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yasin bey tebrik ediyorum çok güzel bir tatil yapmışsınız. foto çok güzel, başka fotolar varsa görmek isterim. böyle bir tatil de bize kısmet olur inşallah.
Teşekkür ederim Yusuf bey. İleriki zamanlarda böyle bir şey planlarsanız birikimlerimi paylaşırım. Hatta çocuksuz eşler de vardı bunu belirteyim
Motorla çekilen paraşüte bende binmiştim(Parasailing) Yok böyle bir heyecan her yeri kuş bakışı seyrediyorsunuz.Rüzgarı hissediyorsunuz.Bu daha iyidir eminim )
Okulum yakın Fethiye tarafına bakalım nasip olursa bende deneyeceğim )
Biz gravtiy tandem firmasıyla atladık. Tavsiye ederim. Ben ve arkadaşlarım hiçbir sorun yaşamadık. Misal benim paraşütün pilotu türk hava kurumundan ayrılmış onbeş yıllık hizmetten sonra.
Benimde bir tanıdığım var Focus paragliding'de çalışıyormuş.
Tam da kış moduna girmişken yapılır mı be hocam ? Fiyat biraz yüksekmiş ama düşününce değer sanırım. Karaya indiğinizde sizi karşılayan oluyor mu ? Herhangi bir mesuliyet sözleşmesi imzaladınız mı ?
Ölüdeniz de yamaç paraşütü yapmak, oraya gidilip de yapmadan dönülmemesi gereken bir aktivite. 2011 yılında ben de Focus firmasıyla 140 tl'ye atlamıştım. Hayatımın en güzel, en keyifli 30 dakikasıydı diyebilirim.Arkadaşın dediği gibi, bu konuda en donanımlı firma Gravity ile Sky Sport'dur. Ölüdeniz semalarında en çok bunların paraşütlerini görürsünüz. Bu sene de kaş'da atlamayı düşündüm ancak 90 euro fiyat bana çok geldi. Üstelik atlayış Babadağ'daki gibi 1700 metreden değil 1000 metreden.