0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu guncelleme icin ucret aliyorlarmi ?Guncelleme sonrasi deyisen ne oluyor ?
Ahmet bey iyi akşamalar güncelleme sadece Premium lara demişsiniz advance donanıma yapılamayacakmı güncelleme advance donananım üvey evlatmı
daha servislerin dünyadan bi haber olan ülke varmı onu araştırmak lazım, sorun şimdi servise böyle birşey yok... derler.. ....: Ahmet Hocama teşekkür ediyorum.. böyle güzel konuları gündeme getirdiği için..Birde bu yazılım güncellemesi şayet servisler yapar ise dizel premium araçlara CC takılabilir görüşündeyim..
Alıntı yapılan: Berke ALtun (31766) - Bugün, 10:53:45daha servislerin dünyadan bi haber olan ülke varmı onu araştırmak lazım, sorun şimdi servise böyle birşey yok... derler.. ....: Ahmet Hocama teşekkür ediyorum.. böyle güzel konuları gündeme getirdiği için..Birde bu yazılım güncellemesi şayet servisler yapar ise dizel premium araçlara CC takılabilir görüşündeyim..CC ihtimali imkansız emin olun.
cc takılır deyip duruyorlarda, yazılım gelsin olur diyorlarda onu takip ediyorum... yeni araçlarda mevcut olan bu durum, aynı olan bir donanımda bence olabilir.. düşüncesindeyim..
Ahmet bey Ahmet bey bizim ufaklık içinde varmı bişeyler
Mesut bey, Mesut bey,Sizinkisi zaten çiplenmiş sorun yok.
ama ama bu yarisçilerin çektiği nedir ! üvey evlatmıyız biz Ahmet bey
Ahmet Bey, haklısınız bence fazla umutlanmamak lazım.. 6 ay oldu daha böyle birşeyin olabilirlik olasılığı %0,0000001 olabilecek bir durumdan haberi olmayan Servisler var maalesef... Çok memnun olarak aldığım toyota corolla 4d4 premium aracımı en yakın zamanda satma kararı aldırdılar.. TR'deki bu serviscilik mantığına.. Tek kelime helal olsun... O zaman Satarken kesin geli 3-5 ay bekleyin dememeleri gerekiyor..