0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fotolar gözükmüyor arkadaşım
Foto nasıl ekleyebilirim yardımcı olur musunuz
Merhaba mesaj yazdiginiz esnada alt tarafta dosya ekle diye bir secenek var ordan goz ata tikladiginida bilgisayarinizdaki resimleri tek tek ekleyebilirsiniz her resim icin ayri islem yapmaniz gerekiyor. Telefondan zor olur. Yada resimleri internetteki ucretsiz resim yukleme sitelerine yukleyip link ler buraya yapistirabilitsiniz. Ornegin hizliresim diye bir erb sitesj var.
Serkan bey fotoğrafları düzenledimfotoğrafların eklediğiniz linklerini , mesaj yazdığınız sayfada B harfinin altındaki Dağ işaretine tıklayıp bu açılan pencereye yapıştırın
Bizde yapmıştıkta çok iyi durmuyo yakından, daha farklı bi çözüm buldum ama oda 35 $ cık
Valla elinize sağlık gerçekten parlak bir görüntü kadar parlak bir fikir ilk işim olabilir
o 35 $ lık çözüm nedir hocam
35 dolarlık çözümü doğrusu ben de merak ettim, esasında dediğiniz gibi kötü falan değil çok şık ve estetik duruyor, ancak güzel bir işçilik çıkarılmazsa biraz kötü gözükebilir, boş vaktinizde sizinde yapabileceğiniz basit ama görsel olarak hoş bir görüntü oluşturan bi etkisi var, bahsettiğim yapışkan reklamcıdan 5-10tl arası bi rakama alıp, maket bıçağıyla aracın direklerine göre kesim kabarcık kalmayacak şekilde yapıştırrsanız 35 dolar vermeye pek de gerek kalmaz sanırım...
http://www.ebay.com/itm/331245810369 biz cam filmi yaptrırken kapı direklerini kaplamalarını istedim sağolsunlar uğraşıp kapladılar iyi güzel hoş ama güzel değildi,eksik bişi vardı, tamam uzaktan biraz parlıyor güzel bir görüntü sağlıyor ama yaklaşıncada kötü gözüküyor. sonuçta biz kullanıyoruz o arabayı yakın mesafesindeyiz hep
bahsettiğiniz parça gerçekten güzel gözüküyor inceldim biraz sanırım sert plastikten oluşturulmuş piano black tazında .... güle güle kullanın, dediğim gibi maliyeti baya bi düşürerek de basit yolladan verdiğiniz örnek gibi değil belki ama ona yakın bi görüntü elde etmiş oluyoruz . paylaşımınız içinde ayrıca teşekkürler
ben dediğinizi kullandım denedim yaptım ilk alırken bayidekilere dedim neden auriste var bizde yok dedim ,kapı direğini satmıyo musunuz dedim yok şöyle böyle dediler kıvırdılar.bence bu ucuz çözümlerden daha uzun ömürlü ve parlak,güzel bi piano black