0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah çok yakışmış kazasız belasız.
Arabada parliyii . Maşallah güzel olmuş. Zaten bu farlar arabayı çok değiştiriyor .Tampon sinyallere de amerikan park tak daha güzel olacaktır.
Maşallah çok güzel eline emeğine sağlık güle güle kullan
Güzel olmuş eline sağlık. Bende aynı far ve panjuru aldım. panjur güzel oldu ama farlar yerine tam oturmadı gibi oldu. Bende şimdi ebay dan bir çift angel farlardan alıyorum. Bakalım nasıl olacak. Daha sonrada arka stopları değiştireceğim.Mesaj Birleştirildi: Ağustos 30, 2014, 15:54:19Mehmet nasıl bu farlar sencehttp://www.ebay.com/itm/TOYOTA-93-97-COROLLA-LED-HALO-PROJECTOR-HEADLIGHTS-LAMP-CHROME-/301296731753?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Year%3A1996|Make%3AToyota|Model%3ACorolla&hash=item4626af4669&vxp=mtrhttp://www.ebay.com/itm/Corolla-19931997-9397-AE100-4Dr5Dr-LED-Projector-Headlight-Black-for-TOYOTA-/360396410149Sence açık olan mı yoksa koyu renk olan farmı daha yakışır benim arabaya.
İlkay bey güzel çalışma olmuş kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
Vay vay, çekimleri tripotla yaptığınıza göre ufaktan fotoğrafçılık var galiba
Çok güzel.Ama araba jant diye bağırıyor. [emoji4]
Benimkinde cms üç kollu jant var kendi orijinal jantlarını aradım bulamadım 13 yok 14 buldum bi yerde almadım
araba yeni gibi maşallah güzel olmuş
Çelik jant ilerleyen zamanda alıcam.Ama kendi orjinal jantını bulursam kapaklı ve düzgün olarak o şekilde alırım. Toyotalar orjinal çelik jantıyla daha güzel duruyor bence.Hem jantlar daha hafif olduğu için yakıtıda + yönde etkiler Teşekkür ediyorum
Yakışır fakat bulmak zor