0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hangi marka balata kullandınız?
MGA marka taktı arkadaşlar
Ne kadar verdiniz bilmiyorum ama sadece ses için değil uzun ömür içinde trw bosch veya nibk takmanız daha iyi olur.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=48369.0
Valla ses varsa dısklere de bakmak lazım.duzensız asınma varmı.arkalara trw onlere nıbk taktım ses falan yok.2-3 bın olayı yok.ses gelurse bastada gelır sonrada
serviste satılan orijinal bile ses yaptı arkadaşlar .trw gene en iyisi boschu unutun derim trw disk ve balata çözümdür.lakin tekrar ses yapana dek ki gene başlıyor bir müddet sonra...
2000-3000 km balata alışması için çok ama ustadan daha iyi bilcek halim yok tabi bence 100-200 km sonra kendini belli eder aynı durum eski aracımızda bizdede olmuştu diski tornalamışlardı yanlış hatırlamıyorsam düzelmişti sorun çok acı bi ses mi geliyo yoksa ufak bi sürütnme sesi mi ?
2010 Toyota kullanıyorum aynen sol ön tekerden frene basınca ince ve tiz bir ses geliyordu ustaya götürdüm balataların takıldığı yerde sanırım kelepçe gibi metal kısımlar var onların gevşediğini söyledi ve eliyle biraz sıkıştırdı ses kesildi