Gönderen Konu: Arabamın ön aks ağırlığını nasıl öğrenebilirim?  (Okunma sayısı 1076 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
abilerim, kardeşlerim.
bir süredir spor yay için girişimlerdeyim. en uygun ürünü bulabilmek için uğraşıyorum. her ne kadar süreç istediğim gibi ilerlemese de yinede peşini bırakmıyorum. saolsun yardım edenlerim var. bugün aracın bazı yerlerine baktım acaba araç üzerinde bir yerde yazabilir mi diye birçok bilgiye ulaştım ama axle load diye geçen aks ağırlığını bir türlü bulamadım. el kılavuzunda mevcut değil. dün doğuş skoda'ya mail yazdım durumu anlattım. saolsunlar iki gün oldu bir allah'ın kulu dönüş yapmadı. eğer axle load'ı öğrenebilirsem direk powershop yaman bey'e götüreceğim aracı bakması için. aracı görerek daha iyi karar verecektir diye düşünüyorum. onun yönlendirmesine göre de hemen oracıkta sipariş vererek aracıma olan en uygun ürünü getirtmek istiyorum.
açıkçası tamda güvenemiyorum. adam nihayetinde tüccar. arabaya bakacak tamam diyecek ya şu şu ürün olur buna. hani böyle afaki bir karar çıksında istemiyorum. bütün uğraşımın sebebi de zaten budur. doğru ürün bilir kişi(ler) tarafından onayladıktan sonra kendim alıp sadece montaj için o ustaya gitmek.
bakalım yarın fırsatını bulabilirsem mekana uğramak istiyorum. bakalım usta ne diyecek.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: Arabamın ön aks ağırlığını nasıl öğrenebilirim?
« Yanıtla #1 : Ağustos 28, 2014, 22:20:52 »
Abdullah daha oncede knustuk bu adam bu akslara neden kafayi takmis anlamadim ! sen bana arabanin tam olarak marka model motor ve varsa kasa kodunu yaz ben yrin sana yaylari bulayim varsa kodlari ile beraber adama direk kodu soylersin