Gönderen Konu: Bu akşam arabamda 30 saniyede bir tıklama sesi gelıyo sebebi ne olabilir fikri o  (Okunma sayısı 1196 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 24500
  • Model Yılı: '08
  • 1 kere teşekkür edildi
arabayı çalıştırdım 1-2 km gittikten sonra biyerde durdum rolantide çalışırken direksıyon altından bi tıklama gelıyordu sebebini merak ettım acaba motor ısındıktan sonra kesilirmi? ilk defa duydugum bi sesti..
Fiat Linea 1.4 T-Jet Dynamic (2008)
Toyota Corolla 1.6 GLİ (1994)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
ses nasıldı böyle takurt tukurt bir sesmiydi motordan geliyorsa eğer rulmanlardan kaynaklı bir sestir büyük ihtimal

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
istop ettikten sonra gelen bir ses var benim araçta da sonradan anladım ki radyatörden geliyor ısınıp genleşince. bunun konuyla alakası yok gerçi ama çağrışım oldu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
  Direksiyon Hidrolik Pompasının kayışı olabilir mi? En son ne zaman değişmişti o kayış? Yinede sesin tam geldiği yeri ve sesin mahiyetini iyi anlamak lazım bence de.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
Isınınca düzeldimi yücel bey?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Shooting Star
Aynı Olay Benim Başıma Da Gelmişti Ama Arac Farklıydı.2001 model Renault 19 Vardı Aynsı Ses Onda Da Gelmeye Başlamıstı.Servise Götürdüğümde Aracın Klima Sisteminde Ki Bi Arıza Dan Dolayı Böle Bi Ses Cıkartıyomus Özellikle Havalandırma Sistemi Kapalı Oldugunda.Bence Sorun Klimadandır Cünkü Anlattgınız Gibi Ses Direksiyonun Ordan Geliyodu.
ηєƒєѕ αℓмαк ∂єğιℓ∂ιя уαşαмαк !..
      5^ภ ๒เttเğเ אєг๔є 6 ๒คşlคг
              รђ๏๏tเภﻮ รtคг ©

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Bizde de aynısı Megane 1'de oluyordu.Klima kaynaklıydı.Yaptırmadan kullandık baya zaman.