Merhabalar bugün radyatör suyunun nasıl boşaltıldığı videosunu izledikten sonra 26 bin kilometrede olan 2007 model aracımın radyatör suyunu cauation kapaktan kontrol ettim rengi pas rengi gibiydi ama sanırım pembe renkli antifiriz olduğu için bana öyle geldi her neyse.
Tam boşaltma tapasını kontrol edeyim derken bir baktım ki sol tekerin yanında bulunan plastik parça oynuyor.Bunun adı davlumbaz ya da koruyucu bölüm tam adını bilmiyorum bağışlayın

neyse gelelim o parçanın hemen yanında bulunan parçayı plastik bir kopça tutuyor yani diğer bu parçaya benzeyen parçayı. Acaba servisteyken bu parçayı düşürdüler mi ? Bakınız aşağıda fotoğraflar var Bu parçayı nerden temin edebiliriz ? Geçen gün düşürdüğüm plastik kopçaya benziyor.Ufuk abinin yardımlarını bekliyorum.
Ha unutmadan aynı duruma benzer sol taraftaki koruyucu ya da davlumbaz her neyse onunda 3 bacağından 2 si var Allah'a emanet duruyor o da.
Bakın 4 fotoğrafın 3 ünde parça var flaş patladığı için göremezsiniz diye bol çektim ama olmayan da açık seçik ortada