0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
TOYOTA COROLLA AVENSIS YARIS AURIS CAR REMOTE KEY COVER SHELL CASE 2 BUTTONS WITH SHARP BLADE WITHOUT LOGO GROOVE buradakı sızın anahtarın kasası.8 dolar.plastıklerıde var 2 dolar alıbabada.bende versonun kasasını sıparıs ettım14 dolara.turkıede 150 tl ıstıyordu.hatta forumdakı bır abı
Merhabalar benim anlamadığım olay şu http://www.aliexpress.com/item/TOYOTA-COROLLA-AVENSIS-YARIS-AURIS-CAR-REMOTE-KEY-COVER-SHELL-CASE-2-BUTTONS-WITH-SHARP-BLADE/1166541152.html bu ürünü aldım diyelim benim anahtarımda sıkıntı yok.Ben içini açıp butonu alacağım benimki ne takacağım değil mi ?Çünkü kasaya bağlı olan anahtar kısım benim kontağımı çalıştırmaz değil mi ?Çalıştırması için ne yapmam gerekli ?Bir de benim paylaştığım fotoğraflara bakarsanız LOCK kısmının switchi eksik.Ne yapmam gerekli ?
Yeni kasa alirsaniz kasayla birlikte gelen anahtari ayni ev anahtari gibi kopyaliyorlar uzerine koyup kesiyorlar bu 3. Söyleyişim ya ben anlatamiyorum yada siz anlamiyosunuz
Merhaba sevgili toyotacılar yine bir sorun yine bir sıkıntı ve yine ben BU sefer ki sorunum maliyetli ya da çok az maliyetli ikisi arasındayım Bakın aşağıda fotoğrafta butonların olmadığını göreceksiniz.Ben bunlara buton bulamadım nereden nasıl buluruz.Çinden anahtar alayım diyorum butonları yokmuş alsakta nasıl tanımlayacağız her anahtar kontağa girer mi ? Yoksa her anahtar girer ama immobilizere tanıtmak mı gerekir ? Benim bu anahtarım sağlam ama butonu yok.Ha birde bakınız LOCK kısmında butonun basacağı küçük butoncukta yok UNLOCK kısmında var.İnce bir şey olunca çalışıyor ama LOCK kısmında hiç yok ne yapmam gerekli ?