0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracınız elegantmı ? far yükseklik ayar motoru marş basınca sönmesi lazım sizde yanıyor acaba motor ayar yapamayıp devamlı çalışıyor olabilirmi.
Aracim ruhsatta executive olarak geçiyor. Aracım executive elegant serisi diye biliyorum ama executive ile executive elegant arasındaki farkı bilmiyorum hocam...
Merhaba arkadaşlar avensisimi kontağı çevirince veya tamamiye aracı çalıştırınca kısa süreli yoğun cizirti mi sürtünme sesi mi desem ne desem göğsün içinden acayip bir ses geliyor. Motor kaputunu açıyorum disariya ses gelmiyor. Arabanın ön konsoldan ses geliyor. Bu Sesle daha önce karşılaşan çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi. Ikincisi benzim depom yarısına yakın dolu gözükmesine rağmen yol bilgisayarimda 69 km kaldı gösteriyor. Yol bilgisayari ile kadranin ordaki gösterge bir değil. Üçüncüsü dip gaz yapinca veya 90...120 km üstüne çıkınca anlık kaç litre benzin harcadığım gostergesi bir anda yaa donuyor yada çizgi çiZgi oluyor bu normalmi.. dördüncüsü kadranın far seviyesi otomatik far ayarı uyarı ışığı yanık kalıyor sönmüyor .... bu 4 adet sorunla ilgili videoyu aşağıya ekliyorum bu sorunları yaşayan bilen çözen varsa mesajlarinizi bekliyorum arkadaşlar...2004 Toyota avensis 2.0 bilinmeyen sesen kısa zamanda iyi bir elektrikçiye gidin, rastgele değil ama yada servise götürün en iyi servisinde anlarlar önce teşhiş konsun sonrası kolay zaten muhtemelen ses rolenin takılı kalmasından kaynaklanıyor bu şekilde kullanmak daha büyük hasarlara sebebiyet verebilir, geçmiş olsun.
Anladim hocam... hafta içi toyota plazaya götüreyim, galiba aralığına kadar ucretsiz checkup var. Birde benim aracin uzerine toyota forever kayitli 3001 puan var ama forever kartim yok... inşallah pahalı bir arıza değildir.
arıza lambanız da sönmüyor gördüğüm kadarıyla. aracınızda lpg var sanırım. herhangi bir toyota servisine gidip arıza koduna baktırmanızda yarar var.
parça lazım olursa forumda ufuk sönmez bey var istanbulda parça tedarikçisi dürüst esnaf, parça konusunda ufuk beyle irtibata geçebilirsin.