0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaann c y zaten başlı başına efsane ve kimsenin farkında olmaması en cazip yönü Detaylara buyrun gelin bakın foto yok All auto cam düğmeleride ışıklı Kankaaa kapımız gönlümüz şehrimiz herzaman açık bekliyoruz bu sefer gemiye çıkmadan gelde roccoyla bi yürüyelim
Roger panpa geleceğim inşallah
Maşallah Allah kaza bela göstermesin Sportlara laf yok zaten.Efsaneye de hasta oldum Allah nasip ederse bende bir şeyler yaparım belki ileride
Araya benım versoyu da mı sıkıstırsak
3 arabayada maşallah.Allah kazadan beladan nazardan korusun.keyifle daha uzun süreler kullanmayı eglenmeyi keyif almayı ve bu ayrıcalıgın devamını nasipetsin inşallah.çok güzeller gerçekten
allah birliğinizi bozmasın güzel kardeşim...araçlarınız muhteşem ötesi,efsane rollafix cidden çok tatlı duruyor, Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin...
Düzcemizde neler varmis öyle masallah hepsine ayri ayri
Arkadaşlar, Üç aracada bayıldım. Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın; Yalnız yakından görüp incelemek isteriz. Bilmem size bir anlam ifade ediyor mu? Şöyle Yedigöller,Düzce organisazyonu fena olmaz hani diye düşünüyorum.
Araçlar on numara düzcemizde bulunan ender toyotalardan Hemşehrilerimi tebrik ederim.. Rabbim kazasız belasız kullanmak nasip etsin..
Tesekkur ederiz. Mehmet' in arabasi gercekten cok farkli. Yanyana cektik de, benimkisi jip gibi duruyor.
Vay vay vay biblolar gelmiişş. Hepsi ayrı güzel valla.Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
FX ateş ediyo bea Farkli jantla çok daha tarz durur ve guzellesir diye düşünüyorum. Maşallah subanallah Dsportu diriltmek için sabırsızlaniyorum Emmi. Cts maşallah ama bi yay şart konuşmuştuk zatide burdan bakınca olmasi gerektiğine bi kez daha hak verdim Mesaj Birleştirildi: Ağustos 21, 2014, 09:37:03Bu arada fotoğraflar cok başarılı hiç ole aceleye gelmiş gibi değil bro