Gönderen Konu: Klima Hava Kanalı Yön Butonu  (Okunma sayısı 1098 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 26666
  • Model Yılı: '07
  • 3 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
Klima Hava Kanalı Yön Butonu
« : Ağustos 19, 2014, 22:44:31 »
Merhabalar sevgili corollacılar  :saygi:
aracımı bildiğiniz üzre çok çok az kullandım 8.5 senede 26 bin km'ye yaklaştım  :alkis:
Araç ilk günkü gibi tertemiz ancak ufak tefek kozmetik sıkıntılar yaşadım bunları adım adım çözüyorum.Ancak şimdiki sıkıntım çok can sıkıcı.
Sürücünün solundaki ve radyonun olduğu yerde iki havalandırma kanalının butonu düşmüş halde buldum.Aracım ne güneş altında kalıyor ne de sert bir darbeye maruz kalmıştı.Sabah indiğimde bir baktım butonlar yere düşmüş.Sağolsun yolcu tarafındaki sağ buton sağlam.Servise sorduğumda orası komple değişecek diyor 780 Tl masraf çıktı.Bu butoncukları nasıl bulabilirim acaba ? Çıkmacılarda satmıyor sanırım.Yön verirken butonun takıldı o paralel plastiklerden bi kaç tanesi daha oynuyor .
Toyota bunu bu kadar dandik mi yapmış ? İnternette satışta bir çok corolla gördüm çoğunda bu butonlardan 1-2 tanesi eksik acaba kronik bir sıkıntı mı ?
Toyota Genel müdürlüğüne bir yazı yazsam ses çıkmayacağına eminim. |-\
Bu butonu bulma şansımız var mı acaba ? Teşekkürler
Corolla 1.6 Terra Benzinli Manuel 2007 Model E120 Kasa
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=61558.msg833266

Toyota Club Türkiye

Klima Hava Kanalı Yön Butonu
« : Ağustos 19, 2014, 22:44:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2006 1.4 D-4D Terra(Manuel)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 7 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Klima Hava Kanalı Yön Butonu
« Yanıtla #1 : Eylül 11, 2014, 11:08:06 »
Barış aracına nerdeyse binilmemiş gibi , kilometreden dolayı söylüyorum.Konu ile direk alakalı değil ama araç uzun süre bekledimi,kullanılmadımı çünkü açtığın konularda genelde uzun süre yatan araçlarda olabilecek arızalar çıkıyor gibi.Bu arada antalyada da bu aracın nerdeyse çıkma parçasını bulmak çok zor şansımıza , bende akdeniz sanayide daha önce şöyle dolaştım ama toyota bu kasa parça çok zor ama şahin için ara 20 tane şahin toplarsın o derece.Kazasız sürüşler dilerim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 26666
  • Model Yılı: '07
  • 3 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
Ynt: Klima Hava Kanalı Yön Butonu
« Yanıtla #2 : Eylül 11, 2014, 11:47:15 »
Barış aracına nerdeyse binilmemiş gibi , kilometreden dolayı söylüyorum.Konu ile direk alakalı değil ama araç uzun süre bekledimi,kullanılmadımı çünkü açtığın konularda genelde uzun süre yatan araçlarda olabilecek arızalar çıkıyor gibi.Bu arada antalyada da bu aracın nerdeyse çıkma parçasını bulmak çok zor şansımıza , bende akdeniz sanayide daha önce şöyle dolaştım ama toyota bu kasa parça çok zor ama şahin için ara 20 tane şahin toplarsın o derece.Kazasız sürüşler dilerim...
Merhaba Mehmet Bey araca her gün binildi.Yaklaşık günlük 2-3 km gibi bir rakam kullanılıyordu ta ki 2011 de motor alana kadar.Sonra haftanın 2-3 günü ve yağmurlu günler binildi.Aracın yatması gibibir şey olmadı.
Corolla 1.6 Terra Benzinli Manuel 2007 Model E120 Kasa
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=61558.msg833266