0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam arkadaşlar son yaptığım ölçümlerde aracımın 30 lt lpg deposuyla 290 km yaptı tabi bu değerler ş.içi ve ş.dışı karışık sizce bu değerler normalmi. yanlız aracımın performansın dan hiç memnun değilim . bununda nedeni baskı balatanın bitik durumda olması galiba .siz ce baskı balatayı değiştirdikten sonra aracın performansı değişirmii saygılar
valla ilk günkü performansı nasıldı bilmiyorum aracı alalı 1 ay oldu corollayı çok araştırmıştım ama hayal kırıklığı içiresindeyim .. düz yolda bile 5. vites 3000 devir 110 u geçmiyor. arkadaşın meganı bile 135 basıyor.. inşallah büyük bir sorunu yoktur yakın zamanda servise götürüp bakım yaptıracağım..inşallh düzelirde ilk güngü hevesime tekrar kavuşurumm
yanılmıyorsam dizel olması lazımm
105 veya 110 gibi
O zaman çok normal. Hatta biraz az bile.5. vites 3000 devirdeki hızınız tam olarak kaç?
110 biraz fazla.103-105 arası bir değer ise baskı balatada sıkıntı yok demek.
yani 105kmh bizim araçlar için normalmi..peki araç ta vites değişrirken silkelenme ve titreme meydana geliyor sence ne olabilir ..
Ben 5.vites 2.000 devirde 110 , 3000 devirde 130 yapiyorum. Dizel benim arac.
benzinliyle dizelin motor devirleri farklıdır, dizelin düşük devirlerde yüksek hız yapması gayet normaldir.