0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar en az 2 haftadır birbirinden farklı forum, konu ve kişilerin yazılarından ortak bi noktaya varamadım .çünkü herkes farklı şeyler söylemekte.sadece şunu çözdüm asıl olarak olayın baş kahramanı bezmiş.marka yazmam sorun olur mu bilmiyorum ama Carpex marka teflon+carnabau likit cila kullandım.ilk kez uygulama yapacagımdan dolayı üst düzey markalar seçmedim(sonax, 3M vb.).ciladan önce guex marka oto şampuanla yıkadım.daha sonra cilanın üzerindeki yazan gibi uyguladım.yalnız resimleri akşam üstü çektiğim için pek bişey anlaşılmıyor heralde.beğenilerinize sundum.umarım yaptığım uygulamaya yönelik fikir ve tavsiyelerinizi alabilirim (plakayı kapatma amacım yüklediğim siteden dolayı.burayla bi alakası yok.yanlış anlamaya sebep olmak istemem)
Süper olmuş, bezi ne aldınız
Elinize saglıkBu parlaklıgın uzun süre devam etmesi için cilasız bırakmamanızı öneririm.
Maşallah güzel olmuş. Etkisinin uzun sürmesi için hızlı cila olan yıkama sonrası fıs fısları öneririm. Detailing işi ile biraz haşır neşir olan birisiyim. Şunu farkettim, genelde toyota, skoda, honda araç sahipleri daha bir ilgi alaka gösteriyor otomobillerine.Elinize sağlık.
4. fotodaki yer çok sağlıklı durmuyor, yukarıdaki çıkıntıda çatlak var.
Pek acemi işi gibi olmamış.Aynı araçtan aynı renk olmak üzere bende de var.Bir gümüş gri ancak bu kadar parlar.Ellerinize sağlık.Hızlı cila ne aldınız.Bende tam 3m quıck wax tavsiye edecektim.Fiyat ve performans ürünüdür.
elinize saglık güzel çalışma olmuş.gayet başarılı bence.carpex in ürünlerini çok kullanmadım çok sevdigim bir ürün degil açıkcası ama gayet başarılı bence.bu işte ilerledikçe hep daha iyi olcagını anlıyorsunuz zaten.kalıcılıgı su tutuculugu parlaklıgı kasanın yumuşaklıgı kaydırıcılıgı vs nekadar gitcek bakmak lazım tabi
Super olmus gule gule kullanin.