0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel makina kazasız belasız yolculuklar.Yalnız dikkatimi motor kapağı plastigi çekti.Bizim 1.4 kapağından 2 tane çıkar kesin
Kabut üzerinde kolay olmustur , gayet basarili düz yüzeylerde kolay oluyor istici ile mi sac kurutma makinasi ile mi yaptiniz , zamaninda atv kaplamistim arka camurlugun 1 tanesini 2 saate kaplamistim
sadece köselerde isitici kullandim nasil diyeyim arkadaslar sicak hava üflüyor ama sac kurutma makinasi degil ama sadece köselerinde kullandim ahmet abiye sormustum fazla isil islem yapma demisti bende diger yerlerde direk yapistirdim
birde böyle birsey yapmak istediginizde yapacaginiz yere pasta cila yapmayinizyaptiginiz zaman cok cabuk folye kalkiyor.
Yaparsanız izopromil alkol ile temizleyin arada kalıntı olmasın.
Tinerle boyayi sokersiniz isiticiyi fazla yakin tutarsaniz folyo erir büzüsür bende deneyimliyim bu konuda sökerseniz pastada temizleyebilir diye dusunuyorum o yapiskani
Eline sağlık. Gayet güzel olmuş. Nasıl bir cila kullandın? Son fotolarda aracı çizgi üstüne parkedilmiş mi görüyorum?Sentetik ile selülozik tiner arasında etki farkı vardır.