0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
anlamıyorum ya , sen bir arabasın. milyon tane araba arasında gidecek , milyon tane yaya üzerine gelecek. arabanı alıp işine gideceksin sonra akşam çocukları alıp evine döneceksin.. nedir bu yanlama merakı ? araba eğlenilecek bir alet değildir.
pek bir olayı yok ama. hadi bakalım. Mesaj Birleştirildi: Ağustos 18, 2014, 14:38:13ısuzu gemini'nin üzerine reklam tanımam [BI#]Isuzu Gemini CM Collection[/
Anlayamadığınız ortada hocam.... Gümrük girişli E30 m40 kasa ve orjınal 3,28 bloklu çil çil orjınal bi aracı kullansanız emin olun anlardınız. hele ki o araç gerçekten BİLİNÇLİ ve usta bir pilotta ise....
bireysel konuşuyum, sen bi trafikte hepberaber güvenle gitmek , arkada çocuk taşımak ne demek bunu bir düşün bakalım ? yanlamakmış gazlamakmış genç işi bunlar. boş işler. güven yoksa ölümde yakındır.bunu en iyi şöyle anlarsınız. en değer verdiğiniz birini düşünün. şimdi birde bmw ile yan yan gelen birinin onu ezdiğini düşünün.
e30 a biner yan yan gider diye şarkılar çıkmadan çok daha önce bu arabaları sürdüm zaten ? araba düz gitmiyor biliyorum. sesini gidişini çok iyi biliyorum. ki ben zaten flashımız varken yarışıyordum onlarla... gençlik hevesi bu işler. hiç görmeyen belki bir süre haves edebilir. sonrası yok. niye anlamıyosunuz eğlenceli veya zevkli değil demiyorum. normal bir iş değil diyorum.