Gönderen Konu: BMW M235i Drift Çetesi (İzlemelisiniz)  (Okunma sayısı 1625 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
BMW M235i Drift Çetesi (İzlemelisiniz)
« : Ağustos 18, 2014, 14:15:56 »
 :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
E12'yi alıp sokağa çıkasım geldi drift yapamasam da el freni çekip spin atarım  :)
BMW M235i Drift çetesi
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Toyota Club Türkiye

BMW M235i Drift Çetesi (İzlemelisiniz)
« : Ağustos 18, 2014, 14:15:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
Ynt: BMW M235i Drift Çetesi (İzlemelisiniz)
« Yanıtla #1 : Ağustos 18, 2014, 14:33:11 »
BMW bunu hep yapiyor.  :alkis: :alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 18, 2014, 14:35:09 »
pek bir olayı yok ama. hadi bakalım.

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 18, 2014, 14:38:13
ısuzu gemini'nin üzerine reklam tanımam :)

Isuzu Gemini CM Collection

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 18, 2014, 15:26:03 »
bu duyguyu önceden yaşamış biri olarak herzaman içimde bmw ruhunu yaşatıyorum.o bir makine demek yetiyor ama adamlara tek tek saygılarımı sunuyorum yani :)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 709 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 18, 2014, 15:34:01 »
anlamıyorum ya , sen bir arabasın. milyon tane araba arasında gidecek , milyon tane yaya üzerine gelecek. arabanı alıp işine gideceksin sonra akşam çocukları alıp evine döneceksin..

nedir bu yanlama merakı ?  araba eğlenilecek bir alet değildir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ağustos 18, 2014, 15:39:09 »
anlamıyorum ya , sen bir arabasın. milyon tane araba arasında gidecek , milyon tane yaya üzerine gelecek. arabanı alıp işine gideceksin sonra akşam çocukları alıp evine döneceksin..

tam tersine araba bir eglence keyif işidir bence.aslında bazen ihtiyaç bazen eglence bazen keyif yani o an ki hal haraket durumuna göre degişir arabanın o anki nedeni.
drift konusuna gelince bir aşktır bu işi sevenler için.zevk ve tercih işi yani.şahsen bmw dışında başka araçtanda o duyguyu o tadı ben çok alamadım ;)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 18, 2014, 19:18:38 »
pek bir olayı yok ama. hadi bakalım.

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 18, 2014, 14:38:13
ısuzu gemini'nin üzerine reklam tanımam :)

[BI#]Isuzu Gemini CM Collection[/
Flashin reklamida boyledi sanirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 19, 2014, 00:17:04 »
Siz  arabayi araç olarak mi  kullaniyosunuz yoksa keyif almak için mi en onemli soru bu  ben arabaya keyif almak için suruyorum
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Model Yılı: '14
  • 59 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ağustos 19, 2014, 02:07:43 »
Bence bu işi yapabilen yapsın yapamayansa feyz alsın. Ben çok özenirim bunlar bu makineyle nasıl böyle harikalar yaratıyorlar diye, çünkü bazen bana yaptıkları denemek dışında yetenek gibi geliyor ve görsel şölenin ta kendisini yaşıyorum. Eskiden pek bir nefret ederdim ama araba sürmeyi öğrendikçe saygı duymaya başladım.  :saygi: Bu tabiki günümüzde yanlamaya çalışan ve görselliğin içine eden Şahin sürücüleri için geçerli değil benim için.  :kötü: :olu: !!!
Oysa zaman, cazibe gibi. Asla senin sandığın kadarına sahip değilsindir.
                                                                                 Khaled Hosseini

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 19, 2014, 02:23:18 »

Anlayamadığınız ortada hocam....

Gümrük girişli E30 m40 kasa ve orjınal 3,28 bloklu çil çil orjınal bi aracı kullansanız emin olun anlardınız. hele ki o araç gerçekten BİLİNÇLİ ve usta bir pilotta ise....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 252 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Ağustos 19, 2014, 03:03:08 »

Gümrük girişli E30 m40 kasa ve orjınal 3,28 bloklu çil çil orjınal bi aracı kullansanız emin olun anlardınız. hele ki o araç gerçekten BİLİNÇLİ ve usta bir pilotta ise....

bireysel konuşuyum, sen bi trafikte hepberaber güvenle gitmek , arkada çocuk taşımak ne demek bunu bir düşün bakalım ?

yanlamakmış gazlamakmış genç işi bunlar. boş işler. güven yoksa ölümde yakındır.

bunu en iyi şöyle anlarsınız. en değer verdiğiniz birini düşünün. şimdi birde bmw ile yan yan gelen birinin onu ezdiğini düşünün.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ağustos 19, 2014, 03:27:06 »
Her zaman bende demişimdir yanliyabilen yanlasin geri kalan sahin ile yada altina 3.16 bmw alan 1.16 bmw alip yanlama çabalarina girenlere hem kiziyorum hem gülüyorum adam el freni cekiyor yanladigini saniyor ha ben yapmiyormuyum kir yilin basi  oda yapinca pişman olurum cünkü yanlamak  el freni ile olmuyor  düz yolda giderken orta şerite en sol seriten en sağa kirip arabayi savurmanin hiç bir mantigi yok bence 
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ağustos 19, 2014, 03:47:24 »
yanlamak denilen drift Japonyada dağdan inen araçların daha hızlı inmesi için düşünülmüş birşeydir. sonradan spor haline gelmiştir ve trafiğe kapalı alanda yapılması gerekmektedir. Drift denilince akla bu işin first lady'si, elizabeth i olan nissan silvia gelmesi gerekir. tamamiyle drifte uygun olarak üretilmiş bir araçtır. o dönem japon araçları arkadan çekişlidir zaten.Bmw tercih meselesi ama bi s14 veya s15 silvia değildir :) Toyota olarakta AE86
 yı unutmayalım

Zevk almama kısmına gelincede, kişisel tercihtir. ama bu duyguyu yaşamadan hissedemiyorsa,içinde bi heyecan adrenalin olmuyorsa denerse belki hisseder :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Ağustos 19, 2014, 04:03:03 »

çok farklı ortak noktalar çıkıyor ortaya ahmet abi söliyimde bizzat kullanmışlıgım var yani.1-2-3..4 te anca düz işte ;) hatalı üretmişler ama kadran çalışmıyor yani sona dayanıyor ama güya sonda devamediyor hala :D(trafige kapalı alan dışında takılmam böle onu söliyimde)

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 19, 2014, 04:09:41
bireysel konuşuyum, sen bi trafikte hepberaber güvenle gitmek , arkada çocuk taşımak ne demek bunu bir düşün bakalım ?

yanlamakmış gazlamakmış genç işi bunlar. boş işler. güven yoksa ölümde yakındır.

bunu en iyi şöyle anlarsınız. en değer verdiğiniz birini düşünün. şimdi birde bmw ile yan yan gelen birinin onu ezdiğini düşünün.

amaç sohbet muhabbet kesinlikle.
güvensiz olarak düşünmemek lazım o tür araçları ki bizzat istemedigim şekilde test etmişligim oldu.fazlasıyla bile güvenli 88model bir araba için bile bir alman bmw kesinlikle binilmeli ve görülmeli.belki kimse inanmıcak ama şuan ankarada cc si olan orjinal fabrikasyon özel istek e30 var.bu da sanırım güzel bir ayrıntı olur diye düşünüyorum herkes için anıl senin için degil yanlış anlama :) kasa ve saç kalınlıgına gelirsek kesinlikle fazlasıyla güvenli denedim yani istemeden :)

en deger verdigimiz insan konusuna gelince.gerçekten bu işin orta noktasını düşünen insan sayısı azalıyor kendini bilmez insanlar yüzünden.yanlamayı çocuk oyununa çevirip herkesin hayatını tehlikeye atanlar yüzünden.ama gerçekten bir drift yapıyorsan ahmet can abininde dedigi gibi ne yaptıgını biliyorsan hangi koşullarda bile yapman gerektigini bilir ona göre haraketedersin diye düşünüyorum şahsen.
nişanlım zamanında bu zevki benle birlikte tattı.ben artık açıkcası trafikteki magandalar yüzünden(araçların kaskosu çok pahalı çünkü 88 model sonuçta)alamıyorum ve çekiniyorum.ama nişanlım hala söler sana bir tanede e30 alalım yazın çatara patara gezelim veryansın ankara demişligi vardır :) zevk alan tutku haline getiriyor(seviyesini belirlemek kaydıyla) zevk almayan çok tehlikeli bulup  yapanlarıda anlamıyor tercih zevk işi sonuçta :)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 252 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Ağustos 19, 2014, 11:41:09 »
e30 a biner yan yan gider diye şarkılar çıkmadan çok daha önce bu arabaları sürdüm zaten ? araba düz gitmiyor biliyorum. sesini gidişini çok iyi biliyorum. ki ben zaten flashımız varken yarışıyordum onlarla...

gençlik hevesi bu işler. hiç görmeyen belki bir süre haves edebilir. sonrası yok. niye anlamıyosunuz eğlenceli veya zevkli değil demiyorum. normal bir iş değil diyorum.

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 19, 2014, 12:11:33
gün geçimiyor ki biri kaza yapmasın :) face i açtım önümde bu görüntü

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ağustos 19, 2014, 17:59:34 »

e30 a biner yan yan gider diye şarkılar çıkmadan çok daha önce bu arabaları sürdüm zaten ? araba düz gitmiyor biliyorum. sesini gidişini çok iyi biliyorum. ki ben zaten flashımız varken yarışıyordum onlarla...

gençlik hevesi bu işler. hiç görmeyen belki bir süre haves edebilir. sonrası yok. niye anlamıyosunuz eğlenceli veya zevkli değil demiyorum. normal bir iş değil diyorum.

arkadaşım arada ki mesajını alıntı yapmadım bile farkındasındır!  Ben güzellikle olaydan bahsettim, ordan bakınca benim için hergün trafikte her köşede yanlıyorum izlenimi vermişsiniz.  Bence siz anlamak istemiyorsunuz, konuyu uzatmayacagım son mesajımdır...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Eylül 19, 2014, 01:43:36 »
Bmw nin kini geçtimde isizu gemini reklamını o senelerde iyi çekmişler gerçekten , abi adamlar inanmış resmen reklamı çekerken ya  :wacko: :alkis: :D
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega