merhaba değerli dostlar. resim temsilidir.benim aracımdakiler kırık. elinde olan, çıkma bulabileceğim bir yer var mıdır? yardımcı olursanız sevinirim. corona ve avensis 1999-2001 lerde aynı diye biliyorum. şimdiden teşekkür ederim.
panel mi kırık sadece ızgaralar mı? bende de panel kırık. ancak sanırım çıkmacılarda bulabiliriz.
Merhaba corollanın uyabilir denedinizmi çıkmacılara bakın
yaşar bey corollanınkiler 1 cm gibi küçük geliyor. bi turlu uymuyor...
osman bey panel kırık değil. sadece peteklerin ızgaraları kırık. resimdeki araç benim dedğil foto olmadığı için onu koydum. izmirde büyük bir çıkmacıya sordum bulamadım. kazalı bir araba bulman lazım dedi. şöyle ki arabaya her bindiğimde gözümün önüne kırık ızgaralar geliyor. hiç hoş olmuyor hep göze batıyor. eger siz çıkmacılarda paneli komple bulursanız sizden ızgaraları alabilirim. eger bulursanız sizden haber bekliyorum.
ilgilerinize teşekkür eiyorum
mustafa bey ankarada bulunuyor. ben karabükteyim şu an gitme durumum da yok. ama ankarada rahat bulunur.
Az önce parçacıyı aradım 101 kasanınki varda sizinki yokmuş maalesef
arkadaşlar yardımlarınız için minnetarım. çözüm buldum şoyle ki; arabayı sattım

)))
bir tane 2001 avensis aldım. hayırlısı inş.
arkadaşlar yardımlarınız için minnetarım. çözüm buldum şoyle ki; arabayı sattım
)))
bir tane 2001 avensis aldım. hayırlısı inş.
kaça aldınız merak ettim, güle güle kullanın
km'si düşük bulmak zor piayasını merak ettim de
enver bey;
2001 model 2.0 motor d-4 150 bg gücünde. vsc ve esp , 4 air bag ....vs 19.900 tl ye aldım. yakında fotoları atarım. km 94000. sadece sağ ön kapı sacı serviste değişmiş. gerisi orjinal. camları ve tüm toyota etiketleri duruyor. bende arabayı görünce inanamadım. nasıl boyle bir araba var diye. yedek lastik fabrikadan çıktığı gibi duruyor. Allah herkese böylesi bir araba nasib etsin. saygılar...
enver bey;
2001 model 2.0 motor d-4 150 bg gücünde. vsc ve esp , 4 air bag ....vs 19.900 tl ye aldım. yakında fotoları atarım. km 94000. sadece sağ ön kapı sacı serviste değişmiş. gerisi orjinal. camları ve tüm toyota etiketleri duruyor. bende arabayı görünce inanamadım. nasıl boyle bir araba var diye. yedek lastik fabrikadan çıktığı gibi duruyor. Allah herkese böylesi bir araba nasib etsin. saygılar...
bende de aynısı var ben de 19.900'e aldım (eylül 2013) değişen boya yok temizdi. şuan için ort 8.4 lt/100 km yakıyorum (6000 km ortlaması)
güle güle kullanın
çok güzel araba