0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
keşke o ampülü sökmeninde bir yöntemi olmasa. tüpü söktürüp giren var ya , bu ne düzendir anlamadım. farları normale çevirip sonra aynı gün tekrar zenonlara dönüyorlar.. kusura bakmayın ama o farlar beni çok rahatsız ediyor.
Sonradan takılan xenonlae gecmıyor. Yaklasık 2 yıldıe boyle.Xenon ların beynını sokmeden.sadece ampullerı degıstırıp muayaneden gecersınız.Orjınal xenon farlarda far yıkama mercek ve otamatık yukseklık far ayarı mevcut.Sonradan 80 lırya alınan bılmem kac kelvın.sahın tarzı bu xenonlar gece surus guvenlıgını tahlıkeye dusuruyoe.resmen uzun far gıbı gozunuz kamasıyor 1-2 sn yolu allaha emanet gıdıyonuz
bana birisi tuvturk dediğinde tüylerim diken diken oluyor.2013'te kia cerato aracım ile ikinci muayenesine gitmiştim.o zaman güney koreden getirttiğim orjinal dış dikiz aynası ledli sinyali vardı aracın üzerinde.her dış aynada toplam 6-7 tane led vardı.muayeneye gittim ve abi aracınız geçmedi ağır kusur var dediler.abicim delirdinizmi siz dedim daha araç 6 yaşında.abi dış dikiz aynasındaki ledlerden bir tanesi yanmıyor.Bursa Merkez Tuvturk bunu yapan.kesinlikle oraya gitmeyin.Gemlik Tuvturk en iyisi bu konuda.çok daha ılımlılar.yahu dedim o aracın aksesuarı sen esas sinyallerine bak herşeyi sapasağlam.ayrıca araçta o zaman xenon da vardı sonradan takılma.ona birşey demediler adamlar led sinyalin sadece bir tanesine takılıp kaldılar.gittim evden kendi dış dikiz kasalarını taktırdım tekrardan randevu al filan benim tam 2,5 günümü yediler.içimden çok güzel söylendim onlara ama nafile...ayrıca avensise xenon taktırsanız bile;1-mercek sistemi varmı var.2-far yıkama varmı oda var.3-far yükseklik ayarı varmı oda var. (manuel yada otomatik olması hiç sorun değil.bunu bilin.çünkü izmir tuvturkte arkadaşım çalışıyor.kendisi söylemişti banada.)emin olun aracınızda 4700 kelvinlik xenon varsa geçerdiniz muayeneden.ancak daha yüksek güçlü olanlar biraz sırıtıyor gerçekten.