0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kazadan dolayı değilde sigortayla yaşadıkların için büyük geçmiş olsun...ALC mi? bacanağım orada çalışır,seneye kasko hasarsızlığın düşer ve fiyatı yüksek çıkartırlar, kasko yapmadan bir görüşelim hasarsızlığın yanmasın,
Çok geçmiş olsun İlke
benim kasko şirketim sompo japan. bende 1 ay önce kaza yaptım. serviste ön tampom, sağ ön çamurluk ve sağ far değişti. 7 gün ikame araç verildi. hiç sorun çıkarmadı sigorta şirketi. şimdi sana yapılanları okuyunca şaşırdım. geçmiş olsun.
ilke ciğim sonun kadar büyük bir dikkatle okudum..arıza exper sigorta şirketi falan hakkıdna yorum yapmayacağım ama babanla aranda geçenler hakkında suçlu olduğunu söyleyebilrim....))delikanlı senden bile baban sorumlu ve attığın her adımdan aldığın her nefesten haberdar olduğunu bilgisi olduğunu unutma:) dolayısı ile o aracın içine 24 saat hiç çıkmasan bile babanın araba hakkında bilgisi vardır ve ne yapacağını bilyordur:))senin yapman gereken babana güvenmektir.şimdi sende babanla arnıan düzeldiğini ve ondan özür dilediğini bildirir mesajını bekliyorum:)