0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İLKE, bana kalırsa eksper ismini ve bazı şeyleri silmeni tavsiye ederim.Zorlu bir süreç ve araba da namusumuz olunca böyle cebelleşiyoruz işte.
İlkeBende araştırmıştım ve Sompo Japonda bu sorunları duymuştum.Bu nedenlede hiç yaptırmayı düşünmemiştim.Tekrar geçmiş olsun.
Servise gönderildi orjinal parça kullanılsın diye depo malı ürünler takılmış hep.
ilke öncelikle geçmiş olsun, Alah bir daha kaza bela, hasar vermesin, son gördüğün olay bu olsun. Zaman içerisinde işleyen süreç olarak ben de önde gibisin, 02 Ağustosta yaptığım kaza sonrası halen aracımın ekspertizi yapılmış durumda değil aradan 15 gün geçti ve belki önümüz hafta bile yapılmayacak. Yukarıda mesajında "depo malı ürün" kulanmışlar demişsin o nedir? Benim aracımda şuan serviste aynı akıbeti bende yaşarmıyım sorusu kafamda yeşillendi.
Geçmiş olsun ilke olur sıkma canını
Gecmiş olsun ilke. Böyle üst üste geliyor ya insanın canını çok sıkıyor arabadan soguyorsun...
Gecmis olsun kardesim. Allah beterinden korusun. Roman olmus resmen. Insallah en kisa zamanda aracina kavusursun.
İlke kardeşim çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda halleder expert. Biliyosun canım ülkemde birilerini dürtmeden birileri iş yapmıyor, sen nereyi dürttürebilirsin onu bir araştır bari. Bu arada bende sompodan yaptırmıştım bu senenin kaskosunu. Şuan çok tedirginim sanırım kötü bir iş yaptım.
Dostum geçmiş olsun tanıdık sigorta firmalarıyla çalışmak lazım yoksa işlerin sonu gelmiyor
Araç orjinal parca ile toplandi abilerim. Su para gelsinde hesaba detaylari aktaririm
Hadi gözün aydın.
Geçmiş olsun İlke kardeşim gözün aydın
Ilke öncelikle geçmiş olsun diyeceğim...Sonra da sakin olmanı öneririm, işin içine mekanik hasar girince olay biraz daha karmaşıklaşıyor...Buarada kaskoyu nereden yaptırdın ?Sigorta'nın da sana bir kısım destek sağlayabilir bu konuda...
Kardeşim tekrardan geçmiş olsun . Gözün aydın. Bundan sonra daha öncede olduğu gibi oğlana iyi bak .
İyi razı etmişsin çıkma parçalardan orjinal parçaya, helal olsun diyelim.
Geçmiş olsun.