0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bağlanabilir 2 4 artık kaç kamera istenirse bağlanabilir
teşekkür.ler murat bey bunu öğrendiğim iyi oldu park sensörü takmaktansa bir tane öne ortaya koysak yerli olur benim için malum aracın burnu uzun peki kullanımı nasıl olacak arka geri viteste gözteriyor önü görmek için ne yapılıyor
MerhabaAracin onune 2. Bir camera takmak istiyorum arabayi esimde kullanacak malum aracin onu bazen ben bile tedirgin oluyorum. Webde arastirdim camere mevcut hatta surekli devrede olmamasi icin elektirigi:sis lambasina baglamislat yani sisleri acinca kamera caliyor. Sorum su araca bagli arka camera var ve ekrana bagli on camera icin bizim touclar da 2. Camera baglantisi yapilabilit mi acaba.
Ömer bey, 2 kamera takmak mümkün tabii ki uzun araştırmalarım sonucu bu konuda sonuca ulaşmama çok az kaldı. Projem daha bitmedi ama size fikir olması açısından paylaşayım. Yurt dışında özel sipariş vermiş olduğum touch 2 ve touch 2 with go için özel orjinal kablo var bu kablo sayesinde ekranın AV modu aktif hale geliyor ve kameradan tutunda pc ye kadar herşeyi bağlayabiliyorsunuz. Ben android box cihazı bağlayacağım araştırma yapıyorum onu da temin ettiğim zaman burada proje olarak arkadaşlarla paylaşacağım tüm adımları. Kablonun resmi de ekliyorum resime görmeniz açısından.( geri görüş kamerasına dokunmadan 2 kamera olarak çalışacak istenirse bu kablo ile)
Konu tam olarak bu değildi ama AV girişini(touch 2 deki AUX seçeneği değişiklikten sonra AV oluyor) aktif hale getirmek için şöyle bir şey yazmıştım.Anladığım kadarıyla touch 2 arkasındaki bağlantıları basitleştirecek(nitekim AV modunu aktif hale getirmek biraz karışık) şekilde soket yapılmış. Bu durumda direksiyondaki mode düğmesi ile AUX seçeneğine kolayca geçiş yapıp ön kamera görüntüsünü alabilirsiniz.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=66069.msg898468#msg898468
Arkadaşlar android box siparişini verdim önümüzdeki hafta elimde olacak hepsi bir araya geldiği zaman tek tek adımların resimlerini çekip şayet sonuçta başarılı olur ise forumda bunları paylaşacağım.
Cihan bey forumda bu konuya cesaret eden ilk kisisiniz sanirim.Insallah basarili olursunuz.Gelismeleri merakla bekliyorum.
Teşekkürler Bayram bey kısmetse bakalım sonuç başarılı olacak bugün 2 ci ara kabloyu da temin ettim. Android cihazı da gelsin video, internet, odb cihazının baglantisi için hem de mirror desteği için süper olacak hepsi bir cihaz ile çözülecek inşallah. Çok yakında cihaz da gelsin de.