benimde geçenlerde sabrım taştı, z. Bankasında beklemekten anam ağladı benden sonra gelen bazı insanlar işini yaptırıp gidiyor, müdüre gittim o da bana kendilerinde hiç kabahat olmadığını merkezin sıralarıverdiğini söyledi, Tuncayın da yazdığıgibi bankaya daha çokkazandıranlarsistem tarafından öne alınıyor.
Atilla Amca katılıyorum ki özellikle daha butik banka şubelerinde (kampus şubeleri vb.) olabiliyor. Gerçekten yazık günah o kadar insanın orada bekletilmesi.
Tuncay Bey ve Özcan Bey, bir açıdan bakıldığında anlattıklarınız mantıklı gibi gözükebilir ancak kişinin milyonları olsa da, sık işlem yaptırsada bir lirası olan birisinin önüne geçmesi haksızlıktır. Birinin milyonlarının olması bir lirası olanın önüne geçmesini genele yayılırsa bu güçlülerin güçsüzleri daima ezmesi anlamına gelir ve her güçlüden daha güçlünün olacağını da varsayarsak kaos olur.
Bankalarda kartı ve hesabı olan kişilerinde önce alınamayacağı durumlar vardır. Örnek olarak kamu kurumlarının işleri hem içeriden takip edilebilir hem de dışarıdan öncelikleri vardır. Diyelim sizler sıradasınız ve özel numaranız verildi bekliyorsuz. A bakanlığına ait memur geldi önünüze geçti. 15dk sürdüğünü varsayın. b kurumundan da acil bir işlem geldi. 7 dk sürdüğünü varsayalım. E siz banka müşterisisiniz öncelik nerede kaldı. Elbetteki rahatsız olunacağını düşünüyorum Bir sistem ya doğurudur ya yanlıştır. Hakkaniyet ölçüsünde olmayan hiç bir iş doğru olamaz ve bunlar bir gariban vatandaşın önüne geçmek için mazeret de olamaz.