Arkadaşlar,
Videoyu izledikten sonra karmaşık duygulara girdim.
Bir yandan yaşlı amcaya üzülürken, bir yandan şeytan al eline bir silah, git hepsinin kafasına birer tane sık dedi.
Rezilliğin, ve insanlığımızdan çıktığımızın en somut örneğidir. Başka da yorum yapmıyorum zira bildiğim tüm küfürleri etmemek için kendimi zor tutuyorum.
Peki ne mi yaptım? Bu şerefsizleri Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne şikayet ettim.
http://www.mynet.com/haber/guncel/yasli-vatandasa-taciz-1403276-1
Böyleleri Allah'tan korkma vea arlanma duygularını kaybetmiş zavallı mahlukatlardır. Kendilerine faydası olmayan bu tipler topluma nasıl faydalı olsun. Madem faydanız yok zarar vermeyin...
Bir arkadaş vardı, condomun gerekliliğinden bahsetmişti al sana örnek.
İlk başta bunların anne babalarını sonrada bunları eğitmek lazım acaba aynı şey bunların babalarına yapılsa ne yaparlardı
İslam yaşansa bunların hiç biri olmaz.
bi tane haydar şart bunları döverken !
Bazı insanlar büyük hatalar yapabiliyorlar bu çok kötü.
Ama bizim onların seviyesine düşmemize gerek var mı bunu anlayamadım?
Elbette yok.
Ama bu zulmün karşısında çok sinirlenmişiz galiba.
Benim yorumum niye silindi ki açık seçik küfür etmedim kaldı ki burada küfür edenlerde var.Bana karşı bir gareziniz olduğunu düşünmeye başladım
Sıra ile silinecek. İçiniz rahat olsun.
Merhaba Ahmet Bey,
bizim onların seviyesine düştüğümüz tespitini nasıl yaptığınızı da ben anlayamadım.
söz konusu seviye düşüklüğü, bu insanlara karşı ağzımızı bozmaksa, bunun yorumu bence seviye düşüklüğü değil, insanların içindeki isyanın bir şekilde dışa vurumudur. Ben burada metanetimi koruyabilecek kadar medeni olamadım. Zira olay gerçekten de her bünyenin kaldırabileceği bir durum değil (en azından benim için.) Buradaki yaşlı amcanın herhangi birimizin babası, amcası, dayısı ve nihayet ileri vade de kendimizin olması muhtemeldir.
Son olarak zaten ben de, duyarlı vatandaşlık görevimi yaparak olayı emniyete şikayet ettim. Şikayetin aslında o yaşlı amca tarafından yapılması gerektiğini bildiğim halde.
Ender bey,
Her ne kadar haklı bile olsak sövmek dogru mu?
Bunu birde içerisinde bayan veya otomobil meraklısı küçük yaşta kardeşlerimizin oldugu yerde olması sizce ne kadar dogru?
Taktir sizin.
En güzel tepki bence budur;
şikayet edecekler için
https://www.iem.gov.tr/iem/index.php?menu_id=34&islem=1#bas
Akşam bunların babası canı sıkılınca kahveye gitseydi keşke
insanlıktan nasibini almamış herşeyden yoksun amaçsız insanlardan ne bekliyorsunuz ki. ama bilmiyorlarki o yaptıklarının başlarından geçmeden geberemeyeceklerini. allah ıslah etsin .insanlığımdan utanıyorum bu tür şeyleri izleyince