0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sıkıntılı işleri atlatmışsınız. Hayırlı yolculuklar.
Allah razı olsun abi, hem atlet hem gömlek su gibi oldu
Bu sıcakta koşturmaca normaldir, tatilde denizde atarsın yorgunluğu
Geçmiş olsun Fatih,Zaten arabanı kullandığımda bazı sorunların olduğu söylemiştim.Şimdide benim sağ arka poyra var geliyor bakalım adım adım.
1- aracımın 70 bn bakımını ve iki tane arızasını @Ufuk Sönmez (16363) abimizin servisinde yaptırdım yardımları için Allah razı olsun,
Şimdide benim sağ arka poyra var geliyor bakalım adım adım.
Güvenin için teşekkürler Fatih, Allah c.c cümlemizden razı olsun.Koyo burda rafta duruyor, geeel geeel gel
estağfurullah ufuk abi, @Ahmet Güve (8047) abi, ufuk abi seni çağırıyor
Biliyorum da şuanda küçük bir tatil sonrasında da kışlık odun için bütçe ayırdım.Gittigi yere kadar gitsin. Artık rahatsız etmeye başladığı zaman değiştireceğiz.
Özel mesaj attım
Konuyu açan arkadaşım da ben de Ufuk Usta'mdan yardım aldığımız için yeni bir konu açmadım ve buraya yazmak istedim. Uzun bir tatil dönemine girdiğimden internete girmeye imkanım pek olmamıştı. Bu yüzden geciken bir teşekkürü iletmek istiyorum Ufuk Ustam'a = ) Maslak oto sanayisindeki yerlerine gittiğimde kendisi bizzat aracımın başında durdu ve oldukça ilgilendi . Rahatsız olduğum konuları bildirdim ve çözümünü anında yaptılar. İlk defa görüşmemize rağmen sıcakkanlılığı ile yabancılık hissettirmedi sağolsun. Diğer çalışan arkadaşlar da aynı şekilde ilgiliydiler. İşlemler bittiğinde aracım lokum gibi oldu desem yeridir. Bu arada yedek parça kısmındaki köpeciğin adını unuttum ama o da pek tatlıydı = ) İnş yakın zaman da tekrar geleceğim Ustam = )Bu da aracımın bakımı sırasından bir kare :
Uzun bir tatil dönemine girdiğimden internete girmeye imkanım pek olmamıştı. Bu yüzden geciken bir teşekkürü iletmek istiyorum Ufuk Ustam'a = )
Aresmi
Aresin fotoğrafını tabelaya, kartvizite koymak lazım zaten bizden çok onu tanıyorlar
Aman nazar degmesin sonra