0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim egzost muayenesinde hem benzin için hem lpg için ayrı ayrı test yapıldı. İkisinden de lambda oksijen sensörü 1 çıktı. Lpgdeki CO,NO değerleri daha az çıktı.
Akşam akşam yine canım sıkıldı.Bir gezintiye çıkalım dedim öğlen farketmemişim el freni cacık gibi olmuş. Aldığımdan beri sonuna kadar getirince iyi tutuyordu dengesiz herif muayenede sonuna kadar çekmiş iyice zorlamış galiba salmış kendini el freni tabancası.Akşamüstü baba dostu bir frenci ustamız var onu da 10 tl'ye hallettirdik. Yok yani sanki bedeva yapıyorlar... Şu firmanın sağlam bir denetlenmesi burnunun sürtülmesi lazım.Özel sektör varsa bir işin içinde asla alternatifsiz olmayacak.Bir süre sonra kalite hemen düşüyor soygun ise tavan yapıyor.
Seneye benim muayene bu defa babami yanima almayacagim Babam oldugu zaman muayeneden gectik hesabi oluyor ses cikaramadim. Ama seneye ozellikle sesimi cikaracagim bakalim neler yazacaklar kagida...
lpg'li araçlarda tankla birlikte azami yüklü ağırlığı geçmeme konusuna dikkat et İlke.
Ya acaba ben mi çok pinpirikliyim diyorum da bugün yeni bir şey daha farkettim.Ön yolcu koltuğunu sonuna kadar çekmiş muayenede dün eleman.Bugün temizlik için kapıyı açtığımda ilk gözüme çarpan sallanan yolcu koltuğu altındaki kapak oldu.Be şeref yoksunu onu nasıl yerinden çıkarttın? Müşteri hizmetlerini yarın arayacağım bakalım nasıl kıvıracaklar.Kamera falan vardır heralde.