Gönderen Konu: Aracında Navitech marka teyp kullanan varmı?  (Okunma sayısı 1433 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Çıkarım Senle Her Yola
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 171000
  • Model Yılı: '05
  • 3 kere teşekkür etti
Aracında Navitech marka teyp kullanan varmı?
« : Ağustos 13, 2014, 14:22:57 »
İyi günler arqacın teybini değiştiricem Navitech in ekranlısını takmayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar memnunmu düşüncelerini yazabilirmi

Toyota Club Türkiye

Aracında Navitech marka teyp kullanan varmı?
« : Ağustos 13, 2014, 14:22:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '11
  • 12 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
Ynt: Aracında Navitech marka teyp kullanan varmı?
« Yanıtla #1 : Ağustos 13, 2014, 17:03:06 »
ben 2011 auris aracımı aldığımda üzerinde takılıydı navitech marka double din cihaz. diğer konularda da belirttiğim gibi benimkinde radyoda çekme sorunu vardı. tüm kanallarda neredeyse cızırtı yapıyordu. güzel görünmesi haricinde hiçbir getirisi yok bence bu cihazların. ses bile kalitesiz çıkıyor orjinal teybin yerini tutmuyor. ben söktürüp orjinali ile değiştirdim. zaten orjinalinde de usb girişi falan var ki bence bu cihazların tek artısı bu. birkaç arkadaşımda daha bu radyo problemi var internetten de araştırabilirsiniz ancak ben durumu genellemeyim hepsi sorun yaratıcak diye bir şey yok bende durum buydu.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Çıkarım Senle Her Yola
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 171000
  • Model Yılı: '05
  • 3 kere teşekkür etti
Ynt: Aracında Navitech marka teyp kullanan varmı?
« Yanıtla #2 : Ağustos 13, 2014, 20:15:21 »
ben 2011 auris aracımı aldığımda üzerinde takılıydı navitech marka double din cihaz. diğer konularda da belirttiğim gibi benimkinde radyoda çekme sorunu vardı. tüm kanallarda neredeyse cızırtı yapıyordu. güzel görünmesi haricinde hiçbir getirisi yok bence bu cihazların. ses bile kalitesiz çıkıyor orjinal teybin yerini tutmuyor. ben söktürüp orjinali ile değiştirdim. zaten orjinalinde de usb girişi falan var ki bence bu cihazların tek artısı bu. birkaç arkadaşımda daha bu radyo problemi var internetten de araştırabilirsiniz ancak ben durumu genellemeyim hepsi sorun yaratıcak diye bir şey yok bende durum buydu.

o cızırtı maalesef benim orjinaldede oluyor benim için önemli olan daha çok usb den müzik ve aux ile telefon girişi yapmak. orjinal teybimde aux ve usb girişi yok bide cd yi arada kabul ediyor bazen çıkartıyor. artık değişim vakti geldi bende böyle bi cihaz takıyım dedim ama sizinde görüşlerinizi baza alarak başka bir marka model araştırayım