0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun kötü bir talihsizlik yaşamışsınız. Polen hariç 300TL bakım bedeli abartılı bir rakam değil ancak aracınız 1.0 galiba daha az olmalıydı. Hava filtresi 40 bin de değişiyor. ancak dediğiniz gibiyse değişmesi gerek, şikayet doğal hakkınız aracı çizmişler.
Cokda normal degil.5/30 castrol edge degilse 80 lira.Yag filtresi 20 tl .200 lira el emegimi almisllar.Yazik gunah cidden.Cizigi nasil kapatacaklar.Adam olsalar di ysptiklari halti duzeltmek icon musteridrn bakim maliyetini almazlardi.Genel merkezden birsey cikmaz.Sabancidan alj ye gectikten aonra tamamen musteri karsiti oldular
Daha oncede birinin basina gelmisti bu olay serviste arabasina zarar gelmişti sizin yerinizde olsam orayi birbine katardim arabayi ordan cikarmazdim birakirdim almazdim hasari karsiliycaklar ve sizin araci satarkenki zararinizida odemeleri lazim oda en az 2 3 bin tl
Araci servise birakcam yetkili servis deger kaybini karsilamiycak yaptiklari hasari karsilamiycaklar öyle iş mi olur
başlıktanda anlaşıldığı gibi CNR'da 3-4-5-6 temmuzda drift showları var...biletler 15 YTL'ymiş......saat:20.00 => 23.00 arasıilgilenenlere duyrulur
Bu olaydan sonra benimde tercihim çavdarlı olacak.
Arkadaşlar bende Akkoyunluda boya koruması yaptırdım. Fakat bu işlem akkoyunlu bünyesinde taşörene yaptırılıyormuş. Sonuşta yatırdık. Fakat Arabamın Şöför kapısının siyah kısmında aşağıya doğru sanki özel yapılmış gibi 30 cm boyunda desenli bir çizik var. Cuma günü serviste yaptırmaya karar verdim. Yapılan işlemde kapı kolları eksik kaldığı için cumartesi tekrar gittim. Arabamı aldığımda kapıda böyle birşeyi farkettim. Fakat silmekle çıkar diyerek aracımı aldım. Pazar sabahı yaptığım silme işleminde kalıcı bir hasar olduğuna karar verdim. Tavsiyeleriniz nelerdir.