0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhaba, Bilindiği gibi yeni kasa 1.33 life modellerinde kasanın büyüklüğünden olsa gerek benzinli modellerde yakıt tüketimi biraz yüksek oluyor.Otogaz taktırılması sonrasında araçtaki performans, birazda olsa çekiden vs unsurlardan ağırlaşıyor.İçinizde yeni kasa 1.33 life modeline gaz taktırıpta memnun olan veya olmayanlar var ise deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
eğer lpg beni ekonomik olarak bu araçta memnun ederse elden çıkarmayı düşünmem yılda 12bin km yaptım verdiğiniz oranları henüz göremedim malesef 20bini görürsem araç bu oranlara düşermi acaba?
Ben Haziranda Corolla 1,6 Touch aldım. 2.000 km benzinde kullandım, ortalama 8 Litre benzin 40 krş yaktı, Atiker OBDli LPG taktırdım. 3.000 Km kullandım uzun yolda ( 7/7,5 litre lpg) ort 20 krş şehir içi 25 krş yakıyor. Benzin ibresi yerinde duruyor . 1,6 araçta bile yakıt avantajına karşı atmosferik motor performansı zayıf kalıyor.Benzinde de , LPG de de 5 kişi + bagaj olduğunda Yokuşlarda performans zayıf düşük vitesle çıkmanız gerekir. İyi bir ustaya LPG Atiker veya BRC Tavsiye ederim.