Gönderen Konu: Teknik bilgi almak istiyorum  (Okunma sayısı 3273 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyotaaaa
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '13
  • 9 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Teknik bilgi almak istiyorum
« Yanıtla #20 : Ağustos 11, 2014, 03:59:16 »
Bilgi verenler için teşekkür ederim(Türkiye içi hız sınırlarını hatırlatanlarada (!) )
ben sadece birşey öğrenmek istedim malesef benım 70 le 100 ile yada 180 ile gitmem kimseyi düşündürmemeli ben nerede ne kadar hıza çıkabileceğimi düşünecek zeka kapasitesine sahip bi kul'um tekrardan bilgi veren abi ve kardeşlerime teşekkür ederim. :)
2013 Toyota Auris 1.4d4d otomatik active.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 11, 2014, 03:59:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 11, 2014, 15:40:41 »
Biz teşekkür ederiz. ;)
Herhangi birisinin trafik kurallarına uymaması sadece kendisinin değil, trafiği paylaşan herkesin sorunudur.
Ayrıca ilk yazınızda "Değiştir" sekmesini kullanarak yazınızı küçük harfli şekle çevirmeniz gerekmektedir.
 İyi forumlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 11, 2014, 16:05:24 »
Ne marka filtre takarsan tak hissedebilecegin bir fark olmaz. En iyisi orjinal kalsin filtreye ses almak amaci disinda para harcamak bu arabalarda gereksiz yanlis uygulamalarda geri bile goturur
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 125 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 11, 2014, 20:16:41 »
Ne marka filtre takarsan tak hissedebilecegin bir fark olmaz. En iyisi orjinal kalsin filtreye ses almak amaci disinda para harcamak bu arabalarda gereksiz yanlis uygulamalarda geri bile goturur
aynen katılıyorum. fakat bahsettiğim filitre yıkanabilir özellikte olması nedeni ile daha ekonomik oluyor. ben bayağı 2 yıl filan yıkayarak kullanmıştım.

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 11, 2014, 20:19:21
Bilgi verenler için teşekkür ederim(Türkiye içi hız sınırlarını hatırlatanlarada (!) )
ben sadece birşey öğrenmek istedim malesef benım 70 le 100 ile yada 180 ile gitmem kimseyi düşündürmemeli ben nerede ne kadar hıza çıkabileceğimi düşünecek zeka kapasitesine sahip bi kul'um tekrardan bilgi veren abi ve kardeşlerime teşekkür ederim. :)
bu konu sadece sizi değil hepimizi bağlıyor siz açtığınız için size yönlendi gibi oldu aslında kesinlikle değil diğer katılımcıların bahsettiği gibi amacımız bir duyarlılık yaratmak idi. sende sağol kardeşimiz olarak gerekli duyarlılığı gösterdin. sağlıcakla kal. kendine iyi bak.
2010 MMT Dizel Corolla Elegance